Naar de navigatie Naar de inhoud

Dignis, Revalidatie Heymanscentrum

Revalidatiezorg

8
.2

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Deze locatie levert ook Hospicezorg en Verpleeghuiszorg.

Over Dignis, Revalidatie Heymanscentrum

Het Heymanscentrum heeft een gespecialiseerde afdeling voor revalidatie. Na de ziekenhuisopname kunt u hier terecht om te herstellen. We zijn gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte en bij een combinatie van lichamelijke en psychische problemen. U krijgt een behandeling op maat, zodat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt. Een professioneel team van behandelaren zoals de fysiotherapeut en ergotherapeut helpt u daarbij. We begeleiden u en uw naasten bij het leren omgaan met de mogelijke gevolgen van de ziekte of het ongeluk.

Op de afdeling Dubbelzorg Revalidatie geven we intensieve behandeling en begeleiding aan mensen die lichamelijke en psychische problemen zoals verwardheid of ernstige onrust hebben.

U verblijft in een prettige en comfortabele omgeving. In het huis zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals een restaurant en grand café.

Na de revalidatieperiode begeleiden u bij uw terugkeer naar huis. Als dat niet mogelijk is, helpen we u bij het vinden van een passende woonplek.

Waarderingen historie

2023
6.6
2 waarderingen
2022
9.2
1 waardering
2021
9.0
3 waarderingen
2020
8.7
2 waarderingen
2019
8.9
7 waarderingen
2018
8.7
14 waarderingen
2017
7.8
13 waarderingen
2016
8.7
1 waardering

Recente waarderingen

9 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Geen privacy. Te veel stagiaires Verkeerde medicatie Afspraken worden niet nagekomen Gebouw en kamer niet meer van dezetijd en meer personen op een kamer met gebrekkige sanitaire voorzieningen...

5.3
Lees meer
19 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben van 12 dec tot 26 jan.in het Heymanscentrum revalidatie Reitdiep geweest. De verzorging die ik gehad heb was zeer goed. De verzorgenden waren allemaal even vriendelijk voor mij.

7.8
Lees meer
3 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Na een hersenbloeding heb ik ca 10 weken in het Heymanscentrum gerevalideerd. Hoewel de kamers gedateerd zijn is het daar goed toeven. Hygiëne staat hoog in het vaandel. Vriendelijk en kundig...

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen