Naar de navigatie Naar de inhoud

Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek

Revalidatiezorg

8
.3

uit 63 waarderingen

Deze locatie levert ook Farmacie en Medisch specialistische zorg.

Over Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. U kunt in Nijmegen, Woerden en Boxmeer terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde.

Van veelvoorkomend tot complex De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen, maar u kunt er net zo goed terecht voor veel voorkomende klachten of blessures. Per jaar worden er 60.000 mensen bij de Sint Maartenskliniek behandeld, uit de regio Nijmegen, Woerden en Boxmeer, maar voor een groot deel ook uit de rest van Nederland.

Voor orthopedische zorg De orthopediecentra voeren jaarlijks onder meer 1500 heupoperaties, 750 wervelkolomoperaties en 2500 knieoperaties uit. Hieronder vallen ook complexe ingrepen, zoals een knierevisie of scolioseoperatie.

Voor reumapatiënten De reumacentra in Nijmegen, Woerden, Boxmeer, Panningen en Geldrop behandelen jaarlijks 16.000 reumapatiënten. Het gaat daarbij om het bestrijden van reumatische ziekten, maar ook om het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte in de woon-, leef- en werksituatie.

Voor mensen die revalideren In het revalidatiecentrum in Nijmegen revalideren gemiddeld zo’n 500 volwassenen na een ongeluk, hersenaandoening of een amputatie. Bij de peuter- en kinderrevalidatie revalideren  kinderen met een stoornis aan het houdings- en bewegingssysteem of het zenuwstelsel. Het doel is deze mensen te leren al hun mogelijkheden te benutten zodat ze zo goed mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Voor kinderen Kinderen met een orthopedische aandoening of reuma kunnen voor behandeling terecht in onze Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer. Ook voor poliklinisch advies van de revalidatiearts kun je in de kinderkliniek terecht. Voordeel daarvan is dat de kinderorthopeed en/of de kinderreumatoloog kunnen aanschuiven als dat nodig is. Kom je bij ons voor een uitgebreidere revalidatiebehandeling, dan gebeurt dit in onze kliniek in Nijmegen. De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. We werken daar samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis. Daarnaast werken we voor orthopedische ingrepen intensief samen met de kinderorthopeden en anesthesiologen van het Radboudumc.

Waarderingen historie

2022
8.0
1 waardering
2021
8.6
7 waarderingen
2020
8.5
24 waarderingen
2019
8.1
31 waarderingen
2018
8.3
18 waarderingen
2017
8.4
9 waarderingen
2016
8.5
8 waarderingen
2015
8.6
4 waarderingen
2014
9.0
2 waarderingen
2013
8.6
14 waarderingen
2012
4.7
4 waarderingen
2011
5.4
2 waarderingen
2010
8.3
2 waarderingen

Recente waarderingen

8 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Als contactpersoon van de patiënt ben ik tot de conclusie gekomen dat de communicatie voor verbetering vatbaar is.

Reactie van/namens Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek - Ubbergen

Beste meneer/mevrouw, We vinden het erg vervelend om te lezen dat u de communicatie rondom de door ons geleverde zorg als...

4.7
Lees meer
25 oktober 2021 - Geplaatst door de redactie

deskundigheid en zorg zeer goed

8.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 19 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Bongers-Janssen, H.M.H.

Beroep

Revalidatiearts

Zorginstelling

Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek, Ubbergen
10

2 waarderingen

Herpen, F.H.M. van

Beroep

Revalidatiearts

Zorginstelling

Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek, Ubbergen
10

1 waardering

Wielsma, S.

Beroep

Reumatoloog

Zorginstelling

Revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek, Ubbergen
9.7

5 waarderingen

Bekijk alle specialisten