Naar de navigatie Naar de inhoud

Zonnehuisgroep Vlaardingen, Revalidatiecentrum De Dillenburg

Geriatrische revalidatiezorg

7
.8

uit 49 waarderingen

Waardering van Zonnehuisgroep Vlaardingen, Revalidatiecentrum De Dillenburg - Vlaardingen op 6 juni 2021

Afspraken

5

Behandeling

10

Informatie

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Accommodatie

3

Aandoening / behandeling

Coronavirus (COVID-19)

Toelichting

Dit gaat over revalidatie 2. Over de zorg niks te klagen, hele betrokken lieve zusters en broeder. Zorg zou ik heel graag een 10 willen geven. Maar het eten laat absoluut ter wensen over. Het eten is flauw, soms zelfs nog een beetje rauw en vaak klopt het niet. Het eten wat je krijgt klopt niet met wat je besteld hebt of er is geen eten bezorgd voor je waardoor er gezocht moet worden naar een alternatieve maaltijd. Ook regelmatig geen jus bij de aardappelen. Ik heb ook een paar dagen op revalidatie 1 moeten verblijven en daar kreeg ik 4 dagen achter elkaar precies hetzelfde eten. Ik heb met de zusters te doen die iedere avond de boosheid van de patiënten over hun heen krijgen voor iets waar zij geen zeggenschap in hebben maar er wel van verwacht wordt dat het opgelost wordt ( wonder boven wonder lukt dit ook vaak). Je merkt dat het personeel er moedeloos van word en geïrriteerd raken als het wederom niet goed gaat, ook al proberen ze nog zo hard het te verbergen achter een glimlach.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Zonnehuisgroep Vlaardingen, Revalidatiecentrum De Dillenburg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.