Sport Medisch Centrum Amsterdam (SMC)
Medisch specialistische zorg
uit 23 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Sport Medisch Centrum Amsterdam (SMC) - Amsterdam op 17 augustus 2022
Toelichting
Hier lange tijd geweest bij meerdere fysiotherapeuten. Meeste zijn erg aardig! Wat minder is , is dat de eerste behandeling bij een therapeut (van 25 min) zowel geregistreerd wordt als intake als behandeling, wat wettelijk mag maar in mijn ervaring bij andere praktijken waar ik ben geweest niet gebeurd. Zo kost een sessie van 25 min mij dus ruim €80 of twee behandelingen uit je pakket. Voor redelijk simpele klachten zou ik SMC aanraden, maar uiteindelijk ben ik veel geld en tijd kwijt en nog niet goed geholpen.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Sport Medisch Centrum Amsterdam (SMC)? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.