Naar de navigatie Naar de inhoud

Dental Clinics Gieten

Accommodatie

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Ik kon binnen enkele uren, nadat de tandarts een mankement aan mijn gebit had geconstateerd bij de medewerkster van de tandartspraktijk terecht. Ze ontving mij allerhartelijkst en informeerde naar mijn algehele welbevinden. Daarna ging ze heel precies te werk; ze legde voor zichzelf de lat heel hoog. De medewerkster informeerde mij voortdurend over het verloop van de behandeling en vroeg mij of ik geheel tevreden was of dat zij eventueel nog wat zou moeten bijstellen. Ik heb dan ook niets anders dan lof voor haar. De hele entourage, met de kijkplaten tegen het plafond, ervaar ik overigens ook als heel prettig.

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.

• Nieuwe zorgaanbieder?

• Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Dental Clinics Gieten? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.