Naar de navigatie Naar de inhoud

Dental Clinics Nijverdal

Mondzorg

uit 143 waarderingen

149 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
26 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik ben gewoon héél goed behandelt. Niets aan toe te voegen

9.0
22 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Tip: tijdens de controle vertellen wat er wordt waargenomen. Na die tijd kort uitleggen/samenvatten. Tip: tijdens de behandeling ook in het kort de stappen benoemen.

Reactie van/namens Dental Clinics Nijverdal - Nijverdal

Bedankt voor uw tips. We gaan hier graag mee aan de slag om uw ervaring te verbeteren. Kunt u per mail aangeven bij welke...
7.2
16 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Keurige uitleg, aandacht voor de patiënt.

8.7
11 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik moest ruim 15 minuten wachten enigste min puntje. Maar de behandeling was netjes en correct de tandarts en assistent vertellen je precies wat ze gaan doen tijdens de behandeling.

8.6
10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ben zeer correct behandeld, duidelijk uitleg en er wordt zeer efficiënt gewerkt.

8.8
10 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

als je binnen komt misschien net iets duidelijker een bordje dat het op de tweede? verdieping zit? in het begin was het voor mij persoonlijk nogal zoeken

8.2
8 maart 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Positieve ervaringen, vooral met mijn huidige tandarts (*_*)

8.0
28 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Heel vriendelijke mensen.stellen je echt gerust.goede tekst en uitleg .

9.2
15 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Hele fijne tandarts, dankzij haar kan ik weer breeduit lachen.

8 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Vind het fijn als er overleg volgt als er een afspraak opgeschoven kan worden. En ook de combi controle en mondhygienist

8 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

De ruimtes zien er schoon en verzorgd uit De communicatie verliep naar tevredenheid en personeel is deskundig

8.2
6 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Vind mijn arts erg vriendelijk, en voel me op mn gemak. Had een puntje van kritiek na mijn laatste bezoek, en daar werd goed op gereageerd en wat mee gedaan.

3 februari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Makkelijk afspraak maken, prettige behandeling

8.5
30 januari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Goed voorop gesteld behandelplan die op correcte wijze is uitgevoerd.

7.8
30 januari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Periodieke gebitscontrole goed uitgevoerd en goed toelichting gegeven op mijn gestelde vragen.

9.2
24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik vind het niet prettig dat je elke keer een ander behandelaar krijgt, en dat er soms echt slecht Nederlands wordt gesproken. Het is niet meer de praktijk waar wij in het begin kwamen.

8.3
21 januari 2023 - Geplaatst door de redactie Geverifieerd

Ik kom graag bij mijn mondhygiëniste Döne Ernez. Ze is altijd vrolijk en voordat de behandeling begint neemt ze alle gegevens nog even goed door. Na afloop van de behandeling ga ik met schone...

9.7