Naar de navigatie Naar de inhoud

Dentalmind Tandartspraktijk

Mondzorg

9
.7

uit 26 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Dentalmind Tandartspraktijk - Zoetermeer op 1 december 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Bij mijn eigen tandarts was een kies getrokken omdat die finaal door midden was. Advies was een implantaat, dus ben ik daarnaar gaan zoeken en terecht gekomen bij tandarts Ladrak en Dentalmind. Ik had aardig wat horror verhalen gehoord over implantaten, maar die zijn bij dentalmind en dan m.n. dhr. Ladrak gelogenstraft. Hij is zeer professioneel, gepassioneerd over zijn vak en vriendelijk naar patiënt en zijn team. Ook is hij zeer geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied. Bij vrijwel alle behandelingen voor mijn gevoel niet langer dan 15 minuten in de stoel gezeten. Kortom een geweldige ervaring.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Dentalmind Tandartspraktijk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.