Naar de navigatie Naar de inhoud

Hagenbeek Tandartsen

Mondzorg

9
.8

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Hagenbeek Tandartsen - Colmschate op 12 februari 2019

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

T.A. Hagenbeek is een fantastische tandarts, omdat hij met bevlogen inzet, op maat vakkundigheid, geduldig goed luisterend, uiterste precisie en patiëntvriendelijke bejegening, mijn lastig-goed-te-plaatsen kroon zo heeft weten te maken, dat ik weer heerlijk kan eten. Dit geldt trouwens voor het hele team: goed op mekaar ingesteld, en  eveneens met de tandtechnicus. Als patiënt neem ik een prettige teamgeest waar.Hij neemt de tijd om zijn werk goed te kunnen doen, ondanks een razend drukke praktijk; dat betekent dat je een enkele keer  moet wachten; is voor mij begrijpelijk en ik heb het er graag voor over.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hagenbeek Tandartsen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.