Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid
Mondzorg
uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Waardering van Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid - Amsterdam op 10 november 2021
Aandoening / behandeling
Gebitsaandoeningen
Toelichting
Een hele prettige ervaring gehad bij KCT Amsterdam. Ik ben erg blij met mijn gebitsrenovatie. De behandelingen verliepen snel en pijnloos. Ik heb nooit lang hoeven wachten voor een afspraak en het liep ook nooit uit. Na 3 behandelingen had ik een mooi nieuw gebit! Ook werd er samen vooraf gekeken naar wat de kosten zouden worden en of deze (deels) verzekerd konden worden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Helaas ga ik wegens verhuizing nu op zoek naar een tandarts dichterbij. Bedankt team KCT!
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde Amsterdam Zuid? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.