Naar de navigatie Naar de inhoud

MID Mondzorgcentrum Amstelveen

Mondzorg

9
.7

uit 29 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van MID Mondzorgcentrum Amstelveen - Amstelveen op 6 februari 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

MID tandartsen in Amstelveen is een fantastische praktijk met veel kennis en kunde in huis. Fijne, vriendelijke, vakkundige en respectvolle medewerkers. Er wordt de tijd voor je genomen en er wordt heel duidelijk gecommuniceerd over afspraken en mogelijkheden, waarbij altijd geprobeerd wordt rekening met jouw schema te houden. Ik ontvang altijd een werkdag van tevoren keurig een afspraakherinnering. En als je binnenkomt, dan zijn ze voorbereid op je komst. Ze weten wie je bent en waar ze mee bezig zijn. Een hele prettige praktijk waar ik me zeer op mijn gemak voel. Ik kom met name voor mondhygiëne en tandartscontrole, met evt daaruit voortvloeiende behandelingen. Ik zou bijna zeggen 'met plezier'. Maar in ieder geval niet met pijn in de buik van de zenuwen. Want ik weet dat ik goed ontvangen én behandeld word.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor MID Mondzorgcentrum Amstelveen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.