Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondverzorgingspraktijk Multidental

Mondzorg

8
.8

uit 19 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Mondverzorgingspraktijk Multidental - Den Haag op 16 januari 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Verstandskiezen trekken

Toelichting

Oudejaarsdag 31 december 2019 kreeg onze zoon plotseling hevige last van zijn verstandskies. Eigen tandarts was paar weken op vakantie. Uiteindelijk doorverwezen naar de voor mij onbekende mondverzorgingspraktijk in Scheveningen; maar wat een prettige verrassing. Receptie echt het visitekaartje van de praktijk. Zij stelde ons gelijk op ons gemak met haar warm welkom. Na inspectie door de tandarts,in overleg met onze zoon, besloten de ontstoken verstandskies direct te laten trekken. Onder een goede verdoving was deze snel en pijnloos eruit. De receptie zei nog nadrukkelijk dat onze zoon direct de praktijk moest bellen als hij weer last zou krijgen. Gelukkig geen last meer van gehad. Maar wat een prettige ervaring met deze praktijk en niet te vergeten wat een topper van een receptioniste/receptie. Tandartsrekening van de behandeling was ik kwijtgeraakt; 's-avonds mailtje gestuurd en de volgende dag een kopie van de factuur op mijn mail ontvangen. Wat een snelle service!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Mondverzorgingspraktijk Multidental? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.