Naar de navigatie Naar de inhoud

Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Tandartsenpraktijk

7
.4

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
Gesloten
zaterdag
9:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over Mondzorgpraktijk Kruitberghof

Bent u op zoek naar een tandarts die nét dat stapje extra voor u neemt? Die rekening houdt met uw financiële situatie? Die uw situatie als vertrekpunt neemt van zijn of haar handelen? Maak dan snel een afspraak met Kruitberghof: de tandartspraktijk van Amsterdam-Zuidoost. Ons team biedt tandheelkundige zorg aan zoveel mogelijk mensen in deze buurt en staat voor u klaar. We stellen de patiënt altijd centraal en nemen uw wensen, en financiële situatie, als uitgangspunt. Heeft u een angst voor de tandarts? Geen probleem, ons team helpt u om de angst los te laten.

Ons team bestaat uit verschillende medewerkers, waarvan Omar al Latif de hoofdtandarts is. Hij is gespecialiseerd in Implantologie. U kunt bij hem terecht voor het bespreken van uw behandelplan, op basis van de aan u verstrekte begroting. Klachten, wijzigingen, betalingsregelingen en alternatieve bespreken. 

Het team beschikt over ruime ervaring en vakmanschap, maar heeft de focus te allen tijde op u. Mondzorgpraktijk Kruitberghof gaat altijd preventief te werk, maar mocht er verdere behandeling nodig zijn dan helpt één van de specialisten u graag verder. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk waar ook specialismen als, implantologie en esthetische tandheelkunde aanwezig zijn? Dan bent u hier aan het goede adres. 

Wanneer u, of uw kind(eren), angst voor de tandarts heeft dan is dat al vervelend genoeg. Wij leggen duidelijk uit welke stappen wij gaan nemen en hoe we dit aanpakken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Kinderen mogen bij ons ook altijd komen wennen en kunnen zo even plaatsnemen in de tandartsstoel.

Heeft u vragen over de behandelingen en vergoedingen vanuit uw verzekering? Bij onze tandartspraktijk in Zuidoost zijn we mensgericht en zoeken we, samen met u, alles uit. We helpen u bij verzekeringskwesties, maar ook met uw andere vragen kunt u gewoon bij ons terecht. Wij zetten graag een stapje extra. Een behandeling bij de tandarts brengt vaak kosten met zich mee. We snappen volledig dat dit soms een probleem kan zijn. Wij brengen u daarom vooraf op de hoogte van de kosten, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. We maken duidelijke afspraken en gaan graag met u in gesprek, wanneer een factuur even niet op het juiste moment komt.

     

Waarderingen historie

2022
2.8
1 waardering
2019
9.0
3 waarderingen

Recente waarderingen

12 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben ontevreden weg van Mondzorgpraktijk Kruitberghof gelopen vanwege foute behandeling van mijn tand met als gevolg ontsteking, besmetting, enorm veel pijn en slapeloze nachten met als resultaat...

2.8
Lees meer
27 februari 2019 - Geplaatst door de redactie

De praktijk ziet er verzorgd uit. De tandarts is heel kundig en heeft mij goed geholpen met mijn pijnklacht. Ik ben nu pijnvrij! Assistente was ook heel aardig en stelde mij goed gerust.

9.0
Lees meer
27 februari 2019 - Geplaatst door de redactie

Erg fijne mondzorgpraktijk.Ik had erg veel pijn aan mijn kiezen en ik wilde hiervoor naar de tandarts, helaas was mijn eigen tandarts op vakantie waardoor hij hier niet naar kon kijken. Ik ben daarom...

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

-

0 waarderingen


Socials