Naar de navigatie Naar de inhoud

Ordentall, kliniek voor parodontologie en implantologie

Tandartsenpraktijk

8
.3

uit 46 waarderingen

Waardering van Ordentall, kliniek voor parodontologie en implantologie - Rotterdam op 11 november 2020

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Ik ben al heel lang in behandeling bij Ordentall. De parodontoloog, mevr. Speelman, is vanaf het begin uiterst zorgvuldig geweest met informatie over het waarom van behandelingen en de aanpak ervan. Dat is bij de 2-jaarlijkse controles nog steeds zo. De mondhygiënisten geven feedback op de wijze waarop je je mond verzorgt. Door behandelingen en feedback is mijn gebit erop vooruit gegaan en nu al jaren stabiel. Ik heb in al die jaren één keer een klacht gehad. Daarop is goed en adequaat gereageerd. In de praktijk wordt rekening gehouden met mijn wensen bij het maken van afspraken. Ik heb nu al jaren dezelfde mondhygiëniste en ben daar zeer tevreden over.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ordentall, kliniek voor parodontologie en implantologie? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.