Naar de navigatie Naar de inhoud

Oude Rijn Tandartsen

Mondzorg

8
.9

uit 292 waarderingen

woensdag
Gesloten
donderdag
8:30 - 17:00
vrijdag
8:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00

Over Oude Rijn Tandartsen

Oude Rijn tandartsen staat voor compromisloze kwaliteit, tandheelkundige knowhow en onverdeelde aandacht voor u en uw gebit.

Op slechts een steenworp afstand van het centraal station en de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn en met gratis privé parkeerplekken voor u als bezoeker proberen wij uw bezoek aan de tandarts zo aangenaam en makkelijk mogelijk voor u te maken.

Ons team is breed georiënteerd, met ieder hun eigen differentiaties, specialiteiten en expertise. Zo kunt u voor een breed scala aan tandheelkundige zorg bij ons terecht!

In onze praktijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo is bij de bouw van onze praktijk zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke bouwmaterialen, voorzien zonnepanelen op het dak van het complex ons van de nodige energie, gebruiken wij waar mogelijk LED verlichting en wordt ons klimaat energiezuinig beheerd. Er is dus ook geen sprake van een gasaansluiting! Tevens wordt er zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic wegwerpmaterialen en wordt afval bij de bron direct gescheiden om te kunnen recyclen. 

Op deze manier streven wij niet alleen voor het meest duurzame resultaat voor uw mondgezondheid, maar ook voor het milieu.

Missie

Onze missie is een toegankelijke, toonaangevende tandheelkundige kliniek in West-Nederland te zijn waar servicegerichte toptandheelkunde wordt bedreven in een praktijk met een professionele en stijlvolle uitstraling, waar u als patiënt zeker kan zijn van een uitstekende ervaring en een stralende, gezonde lach.

Visie

Wij zijn overtuigd dat de huidige trend van ketenvorming van tandartspraktijken in Nederland persoonlijke, individuele zorg in de weg komt te staan. Wij streven naar een klein, hecht team met een grote mate van expertise en knowhow, werkend volgens de laatste inzichten door middel van constante bij- en nascholing.

Bij Oude Rijn tandartsen snappen wij dat men over het algemeen niet voor zijn plezier naar de tandarts gaat. Het is niet prettig om steeds wisselende gezichten te hebben die de status van uw gebit beoordeeld. Daarom streven wij naar het opbouwen van een persoonlijke, duurzame band waar uw tandarts het vaste aanspreekpunt is.

 

 

Benieuwd geworden? Neem contact op voor een kennismaking!

Waarderingen historie

2024
9.1
40 waarderingen
2023
8.9
245 waarderingen
2022
8.9
7 waarderingen

Recente waarderingen

8 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Een absolute aanwinst voor Alphen! Prachtig verbouwd pand en ontzettend professioneel en prettig team. Moderne faciliteiten en apparatuur. Ik vond het erg fijn dat ik ten allen tijde op de hoogte...

E-mailadres

Deze waardering is geselecteerd door de zorgaanbieder
Geverifieerd
9.0
Lees meer
11 mei 2024 - Geplaatst door de redactie
via Beetr

Wij hadden wat start-up problemen (verkeerd e-mail adres), maar qua benadering/omgang/informatie en beantwoording van vragen prima resultaten tot nu toe.

Geverifieerd
7.7
Lees meer
11 mei 2024 - Geplaatst door de redactie
via Beetr

Ik was zelf heel angstig en stelde een afspraak maken uit. Hier heb ik zeker spijt van. De behandeling is mij heel erg meegevallen en ik denk zelfs over mijn angst heen te zijn.

Geverifieerd
8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Hulsmans, M.F.J.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Oude Rijn Tandartsen, Alphen aan den Rijn
10

1 waardering

Ottens, T.S.A.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Oude Rijn Tandartsen, Alphen aan den Rijn
10

1 waardering

Aggenbach, R.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Oude Rijn Tandartsen, Alphen aan den Rijn
-

0 waarderingen


Socials