Naar de navigatie Naar de inhoud

Prodentics

Mondzorg

9
.2

uit 46 waarderingen

maandag
Gesloten

Open om 8:00 - 17:00

dinsdag
7:00 - 17:00
woensdag
8:00 - 17:00
donderdag
8:00 - 21:00
vrijdag
8:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over Prodentics

Tandartspraktijk Prodentics in Tiel laat jou graag lachen door je op een professionele en betrokken wijze algemene én specialistische mondzorg te bieden. Wij zijn er voor je als je jouw gebit gezond wilt houden, je weer pijnvrij wilt kunnen eten en drinken, je je glimlach wilt verfraaien en wanneer je tanden of kiezen vervangen dienen te worden voor een klikgebit of implantaat.

 

SPECIALISATIES

Implantaten

Een implantaat is een vervanger van de tandwortel, het deel van de natuurlijke tand of kies dat onder het tandvlees zit. Als je een tand of kies mist, kan een implantaat nodig zijn om prettiger te eten en/of om het gebit in zijn geheel er weer fraaier uit te laten zien.

 

Beugels

Een beugel kan ervoor zorgen dat je tanden weer recht komen te staan. Hierdoor ziet je gebit er mooi uit en kun je jouw gebit makkelijker schoon houden. Ook kan een beugel ervoor zorgen dat je kiezen weer goed op elkaar passen. Dit zorgt ervoor dat je met je gebit goed kan bijten, kauwen, praten en lachen. 

 

Cerec kronen

CEREC kronen zijn kunstkiezen- of tanden van keramiek die over je eigen kiezen of tanden worden gezet binnen één behandeling van ongeveer 2 uur bij tandartspraktijk Prodentics in Tiel.

 

Facings

Facings zijn schildjes van composiet of keramisch porselein. Facings worden gebruikt om verkleurde en/of beschadigde tanden te verbergen of scheefstaande tanden voor het gezicht weer recht te zetten. Facings worden op de verkleurde en/of beschadigde tanden geplaatst en passen qua kleur en vorm bij de rest van uw gebit.

 

Tanden bleken

Tanden en kiezen kun je in de meeste gevallen (tijdelijk) witter maken door tanden bleken (bleekbehandelingen). Bij Prodentics kun je tanden bleken met Philips Zoom Whitespeed in Office en kun je onder professionele begeleiding thuis tanden bleken. Tanden bleken is zo veiliger en het resultaat van de bleekbehandeling is meestal duurzamer.

 

Kunstgebit

Een kunstgebit (uitneembare gebitsprothese) is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen.

 

Klikgebit

Een klikgebit is een (prothese) kunstgebit dat is vastgeklikt op implantaten (kunstwortels). Een klikgebit wordt ook wel een klikprothese genoemd en dient ter vervanging van uw eigen tanden en kiezen. Een klikgebit kan een oplossing zijn als uw kunstgebit los zit.

 

Mondhygiënist

De mondhygiënisten van Prodentics in Tiel richten zich op preventie en verzorging van je mond om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Bij de mondhygiënist kun je terecht als je hulp nodig hebt bij je mondverzorging en/of het voorkomen van tandbederf (cariës of gaatjes) en tandvleesaandoeningen.

 

Preventieve Mondzorg

Preventieve mondzorg heeft als voornaamste focus het voorkomen van gebitsproblemen door het geven van preventieve voorlichting en instructie en het periodiek reinigen van het gebit. Bij Prodentics wordt dit vooral door preventie-assistentes en mondhgyiënisten uitgevoerd.

 

Wortelkanaalbehandeling

Als het zenuwweefsel in een wortelkanaal ontstoken is of ontstoken is geweest, kan het niet meer genezen. Daarom haalt je tandarts het ontstoken weefsel tijdens een wortelkanaalbehandeling weg. Bij Prodentics wordt een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd m.b.v. een operatiemicroscoop voor extra nauwkeurigheid.

 

Kaakgewrichtsklachten

De meestvoorkomende kaakgewrichtsklachten zijn pijn of vermoeidheid van de kauwspieren, het niet goed kunnen openen van de mond, abnormale slijtage van het gebit en oor-, hoofd- en nekpijn. Mogelijk kan tandarts Lorena van Prodentics jou van je kaakgewrichtsklachten afhelpen.

 

WAARDEN

De 4 kernwaarden van Tandartspraktijk Prodentics zijn professionaliteit, betrokkenheid, dienstbaarheid en humor. De mix van onze waarden maakt ons een praktijk waar je op een fijne manier terecht kunt voor kwalitatief goede mondzorg. Hieronder kunt u lezen hoe we dit realiseren.

 

Professionaliteit

Dit betekent bij tandartspraktijk Prodentics dat we constant open staan om bij te leren. Zowel tijdens elke behandeling als buiten werktijd tijdens intercollegiaal overleg en gedurende studiedagen. Wij doen ons werk echt op een serieuze manier. We nemen de tijd om vakkundig behandelingen uit te voeren en nemen liever een nieuwe collega aan dan dat we per behandelaar eigenlijk net teveel mensen willen helpen. Bovendien delegeren we waar mogelijk verrichtingen naar collega's zodat eenieder van ons team zoveel mogelijk kan doen waar die echt goed is en specifiek voor opgeleid. 

 

Betrokkenheid

Ons team voelt zich betrokken bij elkaar, de organisatie en het werk dat ze doen. We hebben passie voor mondzorg en voelen ons verantwoordelijk voor een optimale gebitsgezondheid van onze patiënten te zorgen. We zijn bovendien erg betrokken bij wat er bij hen leeft. We vragen door naar hun verwachtingen en wensen en zijn enorm gemotiveerd om hieraan te voldoen.

 

Dienstbaarheid

Wij staat graag ten diensten van anderen. Wij zijn er als je ons nodig hebt in geval van pijn of spoed. We zijn zorgzaam, bescheiden en inlevend. Deze kenmerken passen zowel goed bij (mond)zorg als bij onze teamleden. Bij Prodentics behandelen we niet voor niets mensen en niet alleen monden. 

 

Humor

Humor leidt tot lachen. Bij Prodentics lachen we zelf graag en houden we er ook van om onze patiënten aan het lachen te maken. Wanneer we naast professioneel behandelen af en toe eens een grapje maken, ontstaat er een sfeer waarin het fijner is om bij de tandarts te zijn. Als team waarderen wij humor en gezelligheid daarom enorm. 

 

Waarderingen historie

2023
10
1 waardering
2022
9.8
18 waarderingen
2021
8.5
17 waarderingen
2020
8.0
1 waardering
2019
9.4
12 waarderingen
2018
8.8
31 waarderingen
2017
9.0
18 waarderingen
2016
8.9
23 waarderingen
2015
8.6
19 waarderingen

Recente waarderingen

1 februari 2023 - Geplaatst door de redactie

Fantastische praktijk! Zeer vakkundig, professioneel en uitermate vriendelijk! Uitmuntend team!

9 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Tandarts is erg vriendelijk, neemt de tijd en legt goed uit wat ze gaat doen.

9.2
Lees meer
4 oktober 2022 - Geplaatst door de redactie

Very nice doctor. She is very friendly, positive,understanding. Always smiling.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 3 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Munoz Reinoso, G.A.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

9.2

37 waarderingen

Llavata GarcÍa, L.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

-

0 waarderingen

Aazzouzi Abdelkader, M.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

-

0 waarderingen


Socials