Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandarts Abas

Mondzorg

9
.3

uit 62 waarderingen

Waardering van Tandarts Abas - Bussum op 5 januari 2023

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Gebitsaandoeningen

Toelichting

Ik ben na een tandongeval een lange, intensieve behandelperiode tegemoet gegaan. Via mijn gebruikelijke tandarts ben ik op een gegeven moment doorverwezen naar Irfan voor het behandelen van twee beschadigde wortels. Een hiervan is kundig behandeld en is zo “gered”, de ander is netjes en zonder verdere complicaties vervangen door een implantaat. Al met al zijn Irfan en zijn team kundig te werk gegaan, zonder daarbij oog te verliezen voor mijn input. Als ik aangaf ergens last te hebben of iets dacht te voelen, werd hier serieus naar gekeken. Bij een nabloeding werd er voor mij ruimte gemaakt om de volgende ochtend direct langs te komen om dit te behandelen. Kortom: een erg vriendelijk en bovenal kundig team bij Tandarts Abas.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tandarts Abas? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.