Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartsenpraktijk/Verwijspraktijk Oral Care Center

Mondzorg

7
.2

uit 23 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Tandartsenpraktijk/Verwijspraktijk Oral Care Center - Rhoon op 8 september 2019

Afspraken

1

Behandeling

5

Omgang medewerkers

1

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

8

Toelichting

Zeer slechte bereikbaarheid en een extreem hoog verloop van personeel aan de receptie.Bovendien is de houding van eigenaar n mohebbian zeer arrogant en respectloos te noemen.Dit is geen waardige praktijkeigenaar, zij laat de zorg en aandacht die patiënten verdienen meer dan te wensen over, daarbij is de communicatie ook beneden peil, zeer slecht Nederlands.Helaas kan ik gezien mijn ervaringen niets anders concluderen dat het belang van de patiënt onder het commerciële belang van de praktijk komt te staan! Zonde, ik voorspel dan ook dat deze praktijk ten onder zal gaan wijtend aan slecht management.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tandartsenpraktijk/Verwijspraktijk Oral Care Center? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.