Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk Blokzijl

Mondzorg

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 17:00
dinsdag
8:30 - 17:00

Over Tandartspraktijk Blokzijl

Tandartspraktijk Blokzijl doet er alles aan om u op uw gemak te laten voelen. In principe doen wij alles wat de reguliere tandarts doet, maar hebben wij gekozen voor een persoonlijke en natuurlijke benadering. Dit betekent dat wij samenwerken met verschillende zorgpartners, waaronder fysiotherapeuten en logopedisten, naar wie wij u, indien nodig, kunnen verwijzen. Ook gebruiken wij lichaamsvriendelijke materialen tijdens behandelingen, zodat verdere klachten in de toekomst worden voorkomen. Wij zijn van mening dat vertrouwen voorop staat, wanneer het gaat om de relatie tussen tandarts en patiënt. Daarom benaderen wij u persoonlijk. Onze ervaring is dat door deze benadering een bezoekje aan de tandarts veel minder eng wordt en zelfs meer een plezier in het leven wordt.

Met een fijn gevoel de tandartsstoel verlaten, dat is ons doel. Om dit waar te maken besteden wij extra aandacht aan de volgende 3 punten:

1. Uw gezondheid kan onnodig in gevaar worden gebracht door het gebruik van goedkope en schadelijke materialen, zoals monomeer.

2. Wij vinden het belangrijk dat u niet opziet tegen een tandartsbezoek. Wij geven u de tijd, en aandacht, die u nodig heeft om u op uw gemak te voelen.

3. De meeste kinderen zijn bang voor de tandarts. Een bang kind kan leiden tot een angstige volwassene. Om dit tegen te gaan is onze praktijk gespecialiseerd in het behandelen van kinderen vanaf 2 jaar.  

Door lichaamsvriendelijke materialen te gebruiken, en een kindvriendelijk programma aan te bieden, helpen wij u graag verder. Loop eens binnen bij onze praktijk of maak direct een afspraak!

Waarderingen historie

2021
10
1 waardering
2019
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

9 november 2021 - Geplaatst door de redactie

Zeer goede uitleg bij alles wat men aan het gebit wil doen. Als mens sta je bij deze tandarts 100% centraal. Ook over de gemaakte röntgenfoto,s een goede uitleg wat wel of niet mogelijk is, ook wat...

E-mailadres
27 februari 2019 - Geplaatst door de redactie

Ik ben zelf normaal erg bang om naar de tandarts te gaan, maar omdat ik last had aan mijn kies vond ik het tijd om hier weer een bezoekje aan te brengen. Ik had dit tijdens mijn afspraak verteld...

E-mailadres
8.8
Lees meer

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Alam, A.S.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Tandartspraktijk Blokzijl, Blokzijl
-

0 waarderingen

Swartberg, J.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Tandartspraktijk Blokzijl, Blokzijl
-

0 waarderingen


Socials