Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk Bruining

Mondzorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Waardering van Tandartspraktijk Bruining - Winsum op 20 december 2013

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

9

Toelichting

Anna-Frouke en haar team zijn top! Ik ben hier ca. 2 jaar geleden in een weekend terecht gekomen en nooit meer weggegaan. Wat een verschil met mijn vorige tandarts! De tandartsen en assistentes hier zijn stuk voor stuk heel vriendelijk, zeer kundig, nauwkeurig en geduldig. Er wordt echt tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Behandelingen worden, als je dat wilt, tot in detail uitgelegd. Het afgelopen half jaar heb ik behoorlijk wat "oud zeer" van mijn oude tandarts moeten laten behandelen (wat plots allemaal tegelijk kwam) en ik ben deze mensen zeer dankbaar voor de manier waarop dat gegaan is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tandartspraktijk Bruining? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.