Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk De Marke

Mondzorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
Gesloten
dinsdag
8:30 - 17:00
woensdag
8:30 - 17:00
donderdag
8:30 - 17:00

Over Tandartspraktijk De Marke

Tandartsprakijk De Marke is op 1 april 2015 gestart in het Kulturhus de Marke in Hengevelde. De praktijk werd tot 1 september 2017 geleid door Dora Demirdag. Zij heeft ruime ervaring in de algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde. Zij wordt ondersteund door Saskia Bolster en Christina Said.

Per 1 september 2017 heeft Dora het eigendom van de praktijk overgedragen aan Mondzorg Overijssel bv. De naam Tandartspraktijk de Marke blijft ongewijzigd. Ook Dora blijft werkzaam in de praktijk, evenals Saskia en Christina.

ls nieuwe medewerkers in de praktijk hebben de patiënten reeds kennisgemaakt met tandarts Andreas Simonetos en per december 2017 ook met tandarts Sara Camoes. Samen met het bestaande team staan zij klaar om u en uw gezin de beste tandheelkundige zorg te geven.

Bij Tandartspraktijk De Marke kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en mondhygiëne. Goed resultaat en een klantvriendelijke benadering staan centraal. Onze praktijk beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur en is onze praktijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Uit onderzoeken is gebleken dat ongeveer 25% van de mensen bang is voor de tandarts. Deze angst kan soms leiden dat mensen niet of nauwelijks naar de tandarts gaan. Deze angst blijkt vaak ongegrond te zijn en helaas leidt dit tot gebitsproblemen die niet tijdig worden opgelost. Onze tandartsen hebben veel ervaring met angststoornissen en patiënten die angst hebben voor de tandarts.. Mocht u ook angst hebben, in welke vorm dan ook, dan kunnen wij deze angst grotendeels wegnemen zodat u met vertrouwen een behandeling ondergaat

 

Waarderingen historie

2018
9.0
1 waardering

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Tandartspraktijk De Marke te Hengevelde te plaatsen: Waarderen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Al-Sudani, I.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Tandartspraktijk De Marke, Hengevelde
-

0 waarderingen


Socials