Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk De Noorderboog

Mondzorg

9
.7

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Tandartspraktijk De Noorderboog - Amsterdam op 19 december 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

3

Behandeling

5

Omgang medewerkers

5

Informatie

7

Luisteren

6

Accommodatie

8

Toelichting

Deze tandarts krijgt van mij een magere voldoende. Ik heb er 2 jaar bij gezeten, meerdere afspraken gehad en letterlijk alle afspraken waren verkeerd gepland. Alleen de tijdstippen klopten. De assistente had geen enkele keer goed genoteerd waar ik voor kwam, waardoor ik steeds vervelende discussies met de tandarts had (omdat ze dan te weinig tijd ingepland hadden voor de behandeling waar ik eigenlijk voor kwam). Ik denk dat mede door het slechte plannen en noteren de tandarts altijd uitliep. Na de zoveelste fout was voor mij de maat vol en ben ik overgestapt naar een tandarts waar wel goed wordt geluisterd. De communicatie laat te wensen over!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tandartspraktijk De Noorderboog? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.