Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk Fick en Lobach

Tandartsenpraktijk

9
.2
Adres
Parklaan 4 5261 LR Vught
Telefoon
073-6562791
Openingstijden
donderdag
Gesloten. Open om 8:30 - 17:30
vrijdag
8:30 - 12:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 18:45
dinsdag
8:30 - 17:30
woensdag
8:30 - 18:45

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Tandartspraktijk Fick en Lobach

Tandartsenpraktijk voor reguliere Tandheelkunde, parodontologie, orthodontie, endodontologie, implantologie, tandheelkundige slaapgeneeskunde, esthetiek, kroon- en brugwerk en prothetiek.

Door het delen van onze ervaring en kennis kunnen wij u een zo hoog mogelijke kwaliteit in de tandheelkundige zorg geven. We maken gebruik van moderne apparatuur en nieuwe technieken. We staan ingeschreven in de kwaliteitsregisters van zowel de tandartsen en mondhygiënistes. Verder werken we in de praktijk volgens de protocollen van het H.K.Z. beleid.

Binnen onze praktijk werken we nauw samen met de Oisterwijkkliniek, implantoloog T. Staas, KNO artsen, kaakchirurgen en diverse laboratoria.

Tandarts Lobach is landelijk actief in het geven van lezingen met het onderwerp Apneu.

De tandartsen die binnen Tandartsenpraktijk Fick en Lobach werken komen één keer in de maand samen. Tijdens deze bijeenkomsten is er tijd en ruimte om met elkaar complexe casussen te bespreken en zo van elkaars inzichten gebruik te maken. Bij deze bijeenkomsten zijn de volgende tandartsen aanwezig: Roland Fick, Sjoerd Lobach, Can Anit, Eveline Driessen en Tom Kars.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden