Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandartspraktijk Tjien Afat

Mondzorg

9
.9

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Tandartspraktijk Tjien Afat - Den Haag op 14 februari 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Wij komen al jaren met het hele gezin (6 personen) bij dr. Tjien A Fat. Naar volle tevredenheid! Hij neemt altijd ruim de tijd voor iedereen, stelt de kinderen op hun gemak en legt precies uit wat hij gaat doen. Neemt ook altijd de tijd om tandsteen te verwijderen en het gebit goed schoon te maken en als er gaatjes zijn vult hij ze vaak direct. Dit alles is zeker niet vanzelfsprekend, zo hebben wij ooit ervaren toen we na een verhuizing naar een tandarts dichter in de buurt gingen en de behandeling met grote haast werd afgeraffeld. Gelukkig konden we na die slechte ervaring gewoon weer bij dr. Tjien A Fat terecht. Zelfs nu we al 10 jaar zijn verhuisd uit de regio, rijden we daar graag meerdere keren per jaar 160 km voor. Ik kan deze praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare tandarts.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Tandartspraktijk Tjien Afat? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.