Naar de navigatie Naar de inhoud

Tandheelkunde Kliniek Blaricum

Mondzorg

9
.3

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
Gesloten

Open om 8:00 - 17:00

vrijdag
8:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 17:00
dinsdag
8:00 - 17:00
woensdag
8:00 - 17:00

Over Tandheelkunde Kliniek Blaricum

Tandheelkunde Kliniek Blaricum is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het hart van Blaricum. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige tandheelkundige zorg, waarbij u als patient centraal staat.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedere patient. Onze zorgverleners zullen samen met u een op maat gemaakt behandelplan opstellen om ervoor zorg te dragen dat uw mond en gebit altijd in topconditie zullen verkeren.

In onze praktijk wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. Wij passen de meest recente technologien op het gebied van mondverzorging en tandheelkunde toe.

Uw tandarts in Blaricum staat garant voor de juiste persoonlijke zorg en aandacht. Al onze tandartsen, mondhygienisten en preventieassistentes hebben jarenlange ervaring op het gebied van de tandheelkundige zorg. Alle behandelingen kunnen in onze praktijk plaatsvinden, van de halfjaarlijkse controle tot en met specialistische behandelingen.

Ethisch handelen is een vereiste voor ons team. Uw belang staat hierbij centraal. Wij voeren alleen behandelingen uit waar wij volledig achter staan en die een meerwaarde voor de patient betekenen.

Tandheelkunde Kliniek Blaricum heeft vrijwel alle specialisaties in huis. Iedere tandarts in onze praktijk is volledig gediplomeerd en heeft zich gespecialiseerd op een of meer vakgebieden. Zo heeft de kliniekspecialisten in onder andere orthodontie, implantologie, tandheelkundige operaties, cosmetische tandheelkunde, protheses, mondhygiene en het bleken van tanden en kiezen.

Waarderingen historie

2024
9.6
7 waarderingen
2022
8.2
1 waardering
2021
8.8
1 waardering

Recente waarderingen

19 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Als iemand die lang heeft uitgesteld om naar de tandarts te gaan, was ik aangenaam verrast door mijn ervaring bij Tandartspraktijk Baptist van Tol. Na het maken van een afspraak voor een...

9.5
Lees meer
17 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Ik ben altijd zeer te spreken geweest over de prettige sfeer en professionele behandeling. Echt een fijne praktijk, met een fijne ontvangstruimte en leuke mensen. En gedegen. Inmiddels is Blaricum te...

9.7
Lees meer
17 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Altijd prima behandelingen zonder pijn bij Tandarts van Tol. Stelt je op je gemak, ook bij grotere ingrepen als wortelkanaalbehandelingen / kronen. Heeft ook humor en dat helpt altijd bij dit soort...

8.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 6 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Kramer, M.W.

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Tandheelkunde Kliniek Blaricum, Blaricum
10

1 waardering

Tol, B.A.M. van

Beroep

Tandarts

Zorginstelling

Tandheelkunde Kliniek Blaricum, Blaricum
9.9

6 waarderingen

Blom, E.J.

Beroep

Tandarts

Specialisme

Implantologie

Zorginstelling

Tandheelkunde Kliniek Blaricum, Blaricum
9.8

3 waarderingen

Bekijk alle specialisten

Socials