Naar de navigatie Naar de inhoud

Kunstgebitten Rijnmond

Tandprothetische praktijk

9
.9

uit 3 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Kunstgebitten Rijnmond - Hoogvliet op 31 oktober 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Via tandartspraktijk Levels uit Hellevoetsluis werd ik naar Kunstgebitten Rijnmond in Hoogvliet ( tegenwoordig ook in Hellevoetsluis) verwezen voor een bovengebit. Alles werd goed uitgelegd en ik werd op mijn gemak gesteld. Direct na het trekken van tanden en kiezen ging het noodgebit erin. In eerste instantie zat dat goed maar na verloop van tijd slonk mijn kaak en ging het te los zitten. Het gebit werd tussentijds opgevuld en met heel veel geduld werd getracht de bijtfunctie te verbeteren. Ik moest geduld hebben, want pas na een half jaar kon het definitieve gebit gemaakt worden. Dat is nu gebeurd. Ik ga weer zingend door het leven zonder dat mijn gebit naar beneden zakt. Er is ook veel aandacht besteed aan de kleur en vorm van de tanden. Naar mijn wens is alles zo natuurlijk mogelijk gemaakt. Onopvallend, maar mooi!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Kunstgebitten Rijnmond? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.