Thuiszorg
Kan beter: het gaat goed. Gaat goed: omdat dat zo is
Gaat goed: zeer betrokken, vrolijk
Gaat goed: dat ze er altijd zijn
Kan beter: niks, alles gaat goed. Gaat goed: alles
Kan beter: Zou het niet weten. Beter dan goed kan het niet. Gaat goed: alles doen de zorgverleners goed
Gaat goed: zeer betrokken, hart voor hun werk, begripvol, flexibel, prima communicatie met familie en huisarts. altijd goed gehumeurd, nemen goede initiatieven
Gaat goed: prima
Kan beter: geen opmerking. Gaat goed: persoonlijke aandacht, en altijd op tijd
Kan beter: niks, ben tevreden. Zou niet anders willen. Gaat goed: Het hele pakket zoals de zorg vermeld word
Kan beter: stiptheid. Gaat goed: aandacht
Kan beter: informatie. Gaat goed: de devotie
Kan beter: niks. Gaat goed: Prima zorg
Kan beter: Zou het niet weten. Gaat goed: komt op tijd, kwaliteit zorg.
Gaat goed: Vriendelijk, leveren zorg met aandacht
Ik ben zeer in mijn nopjes met deze zorgverlener na de slechte ervaring met een ander. Ze doen het prima! Afspraken worden gemaakt en nagekomen; je houdt het niet voor mogelijk maar bij mijn vorige...
Ik heb niets te klagen,de dames die bij mij komen, heb ik zo'n lieve klik mee. Ze hoeven bij alleen maar te komen om me te helpen met douchen, ik had het nooit gedacht maar ik voel me echt op me...
Mijn ervaring met AC thuiszorg zusters zijn heel goed bevallen, professionele zusters en een goed aansturend team.
over de hele zorg ben ik te vreden. vriendelijke zorgverleners. goed contact!
Zou niet weten wat er beter kan. Ik ben zeer tevreden en zeer dankbaar voor de hulp die ik krijg. En respect voor de zorgverleners.