Naar de navigatie Naar de inhoud

Archipel Thuis Eindhoven Centrum/Strijp

Wijkverpleging

8
.4

uit 50 waarderingen

Informatie over

Over Archipel Thuis Eindhoven Centrum/Strijp

Het is fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wanneer u merkt dat u wat meer zorg en hulp nodig heeft kunt u in aanmerking komen voor thuiszorg. Archipel Thuis staat 24 uur per dag voor u klaar met zorg op maat. In ons werkgebied bieden wij zorg en ondersteuning op basis van ZWV (wijkverpleging) en WLZ (wet langdurige zorg) in de vorm van een modulair pakket thuis (MPT). Onze medewerkers hebben en krijgen de verantwoordelijkheid om samen met u te bepalen hoe de zorg binnen uw leven past. Onze aandacht is gericht op u, maar we hebben ook aandacht voor uw naasten.

Kleine, zelfstandige teams

We werken met kleine, zelfstandige teams die per wijk zijn samengesteld. Binnen de teams werken we met gekwalificeerde zorgmedewerkers. Dit betekent dat we proberen zoveel mogelijk dezelfde medewerkers bij u thuis te laten komen. Ook (24 uurs) zorg die moeilijk op vaste momenten te plannen is, is bespreekbaar en af te stemmen. Mocht er onverwachts extra hulp nodig zijn, dan bespreekt u met uw eigen wijkverpleegkundige welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast is onze zorgverlening er ook op gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. Onze medewerkers zullen dit ook stimuleren door u, waar mogelijk, vaardigheden aan te leren of te informeren over hulpmiddelen. Ook zullen we met u de mogelijkheden onderzoeken voor de inzet van technologische ondersteuning, waaronder beeldbellen of een slimme medicijndispenser. Hierdoor kunt u langer meer zelfstandig thuis blijven.

Waarderingen historie

2023
8.7
12 waarderingen
2022
8.5
11 waarderingen
2021
8.4
14 waarderingen
2020
8.3
15 waarderingen
2019
8.9
6 waarderingen
2018
9.5
1 waardering
2017
9.3
2 waarderingen
2016
9.2
1 waardering

Recente waarderingen

6 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn bijzonder tevreden met de persoonlijke betrokkenheid van alle leden van het Zorgteam. Zij hebben het zelfstandig wonen van mijn tante, met een aantal jaren verlengd. Onze hartelijke dank...

9.9
Lees meer
30 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: Communicatie onder elkaar van verzorging. Verbeterpunt: Leren van veranderingen v.d. zorg van client.

8.9
Lees meer
30 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Tevreden over: Ik ben ontevreden dat ik geen zorg meer krijg. Ik begrijp dat het niet meer kan. Maar ik ben wel 90 jaar. Verbeterpunt: Mijn zorgverzekering is gestopt. Men heeft geen tijd meer.

7.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen