Naar de navigatie Naar de inhoud

Avoord AanHuis Etten-Leur Noord

Thuiszorg

9
.0
Adres
Schipperstraat 123 4871 KK Etten-Leur
Telefoon
076-5325000
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Avoord

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Avoord AanHuis Etten-Leur Noord

Wat is onze visie?

Vandaag de dag is het niet meer vanzelfsprekend dat u op hogere leeftijd verhuist naar een woonzorglocatie. U blijft, net als veel andere mensen, graag zo lang mogelijk thuis wonen want daar voelt u zich het meest op uw gemak. Mocht het moment komen dat het voor u lastiger wordt om voor uzelf te blijven zorgen, dan is het heel goed mogelijk om met de juiste ondersteuning zelfstandig thuis te blijven wonen. Die ondersteuning biedt Avoord AanHuis.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Zoals u het thuis wenst

Avoord AanHuis biedt inwoners met (chronische) gezondheidsproblemen uit de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken passende verzorging, medische verpleging, ondersteuning of palliatieve zorg in de eigen leefomgeving. Voor de korte of langere termijn. Onze thuiszorg is 24 uur per dag beschikbaar en naarmate uw behoefte aan ondersteuning verandert, groeit onze hulpverlening met u mee. Samen met u, uw huisarts, onze specialist ouderengeneeskunde en uw eigen sociale netwerk zoeken we naar de best passende invulling, zodat u de regie behoudt en dat duidelijk is wie wat doet en wanneer.

Eenvoudige keuze

Wanneer u kiest voor Avoord AanHuis, kiest u voor dé specialist in thuiszorg in uw regio. Met de locaties van Avoord in Etten-Leur, Rijsbergen of Zundert als steunpunt in de wijk, is er altijd een wijkverpleegkundige of verzorgende bij u in de buurt. Bovendien bieden de locaties van Avoord u de gelegenheid om dichtbij huis anderen te (blijven) ontmoeten, uw dagelijkse boodschap te doen of een hapje buiten de deur te eten in één van onze Grand Cafés. Met het Avoord-abonnement bent u verzekerd van bijvoorbeeld gratis gebruik van onze professionele alarmopvolging of noodlogeren en krijgt u korting in onze Grand Cafés en winkels.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden