Thuiszorg
Gaat goed: Mevr kan goed haar verhaal bij ons kwijt, altijd een luisterend oor. Kan beter: Aandacht voor mevr verschilt per persoon. Voelt zich niet bij iedereen op haar gemak.
Gaat goed: Clientgerichte zorg Kan beter: NVT
Gaat goed: nvt Kan beter: een kleinere groep hulpverleners
Gaat goed: mevr kan het niet omschrijven Kan beter: het is goed zo
Gaat goed: begeleiding tijdesn een heel depressieve periode met suicidale gedachten Kan beter: nvt
Gaat goed: Bekwaamheid. Kan beter: Geen verbeterpunten.
Gaat goed: allemaal lieve meisjes Kan beter: Niks
Gaat goed: de aandacht, de rustige en deskundige benadering van de zorgverlening Kan beter: graag zorg verlenen uiterlijk om 10.00 uur, svp niet later dan 10.00 uur
Gaat goed: Mevr wil graag als ze iets in vertrouwen aan een collega verteld, dit niet verder vertelt wordt. Kan beter: - liefst verzorging door zo weinig mogelijk verschillende mensen. - graag...
Gaat goed: over alle andere aspecten van de zorg Kan beter: als tijdstip van aanreiken medicatie s ochtends verlaat is, dan zorgmoment s avonds later inplannen
Gaat goed: De sociale benadering en aandacht. Kan beter: Zo doorgaan
Gaat goed: prestige omgang Kan beter: geen aandachtspunt
Gaat goed: voorkomendheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Kan beter: geen opmerking
Gaat goed: Met alles, ik krijg precies wat ik nodig heb, ze passen hun zorg altijd aan mij aan. Kan beter: Zou ik niet weten.
Gaat goed: Nvt Kan beter: Nvt
Gaat goed: Deskundigheid en betrokkenheid. Kan beter: Geen aandachts punten
Gaat goed: Empathie en liefde volle aandacht Kan beter: Geen verbeter punt
Gaat goed: Behulpzaamheid Kan beter: Geen verbeter punt
Gaat goed: Correcte benadering Kan beter: Geen verbeter punten
Gaat goed: Deskundigheid Kan beter: Geen verbeter punten.