Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Den Haag - Noord

Wijkverpleging

8
.3

uit 30 waarderingen

Informatie over

Over Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Den Haag - Noord

Cardia, Hart voor zorg.

Onze locaties en diensten

Cardia heeft vijf locaties: Landscheiding, Tabitha en de Thuishaven in Den Haag, Onderwatershof in Rijswijk en Floriadehof in Zoetermeer. We hebben vier ontmoetingscentra in de regio Haaglanden voor ouderen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. Naast verzorgings- en verpleeghuiszorg bieden wij passende verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp bij u thuis.

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Wij zijn kleinschalig georganiseerd en verlenen zorg en ondersteuning vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van onze cliënten.

Geloofwaardig en deskundig. Met liefde en aandacht. In een plezierige omgeving die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten. Ons streven is om daarbij de zelfredzaamheid van onze cliënten zoveel mogelijk te stimuleren. Met hart voor elkaar.

Meer informatie? Het klantenbureau staat voor u klaar. Wilt u meer weten over Persoonlijke zorg aan huis? Neem dan contact op met ons klantenbureau, telefoon: 070 - 8008 888 of per e-mail:klantenbureau@cardia.nl. Of ga naar onze website: www.cardia.nl.

Waarderingen historie

2022
8.8
11 waarderingen
2021
8.2
7 waarderingen
2020
7.9
12 waarderingen
2018
7.7
8 waarderingen

Recente waarderingen

11 mei 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: niets. Gaat goed: Ze zijn vriendelijk

8.8
Lees meer
5 mei 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: liever een vast gezicht, maar snapt dat dit niet altijd kan. Gaat goed: alles gaat prima, ze zijn lief

8.8
Lees meer
5 mei 2022 - Geplaatst door de redactie
via Van Loveren & Partners

Kan beter: de een heeft meer tijd dan de ander. Gaat goed: ze zijn heel lief en betrokken. ze vragen altijd of ze iets kunnen doen voor me (bv batterij in de klok)

8.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen