Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Rijswijk

Wijkverpleging

8
.5

uit 55 waarderingen

Informatie over

Over Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Rijswijk

Cardia, Hart voor zorg.

Onze locaties en diensten

Cardia heeft vijf locaties: Landscheiding, Tabitha en de Thuishaven in Den Haag, Onderwatershof in Rijswijk en Floriadehof in Zoetermeer. We hebben vier ontmoetingscentra in de regio Haaglanden voor ouderen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. Naast verzorgings- en verpleeghuiszorg bieden wij passende verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp bij u thuis.

Cardia is een christelijke ouderenzorgorganisatie in de regio Haaglanden. Wij zijn kleinschalig georganiseerd en verlenen zorg en ondersteuning vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij de levenswijze en het levensverhaal van onze cliënten.

Geloofwaardig en deskundig. Met liefde en aandacht. In een plezierige omgeving die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten. Ons streven is om daarbij de zelfredzaamheid van onze cliënten zoveel mogelijk te stimuleren. Met hart voor elkaar.

Meer informatie? Het klantenbureau staat voor u klaar. Wilt u meer weten over Persoonlijke zorg aan huis? Neem dan contact op met ons klantenbureau, telefoon: 070 - 8008 888 of per e-mail:klantenbureau@cardia.nl. Of ga naar onze website: www.cardia.nl.

Waarderingen historie

2024
8.2
2 waarderingen
2023
10
2 waarderingen
2022
8.0
23 waarderingen
2021
8.4
11 waarderingen
2020
8.9
17 waarderingen
2018
7.3
5 waarderingen

Recente waarderingen

12 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Wijkverpleging toont deskundigheid. Sommigen zijn doelmatig en afstandelijk aan het werk. Gevolg van werken onder tijdsdruk? Noodzakelijke handelingen (insuline prikken/wondbehandeling) werden...

Reactie van/namens Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Rijswijk - Rijswijk

Hartelijk dank voor uw reactie en waardevolle feedback! Wij geven dit door aan de betreffende afdeling.

7.7
Lees meer
7 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Als zoon, ben ik blij dat Cardia Rijswijk mijn vader te hulp is geschoten. Door zijn ziekte(Dementie) zag hij niet meer hoe hij leefde voor zichzelf zorgde en voor zijn dieren. Ik ben gelukkig dat...

Reactie van/namens Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Rijswijk - Rijswijk

Bedankt voor uw reactie. Wat fijn dat uw vader nu de juiste aandacht krijgt. Hopelijk geeft dat u nu ook wat rust. Dank!

8.8
Lees meer
30 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik vul dit in voor mijn moeder die kampt met dementie. De verzorging thuis heeft slechts enkele weken plaatsgevonden omdat zij al snel naar een verzorgingshuis is verhuisd. De casemanager heeft zich...

Reactie van/namens Cardia Thuiszorg en PG casemanagement Rijswijk - Rijswijk

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en waardering! We geven dit door aan de betreffende collega('s).

Bekijk alle waarderingen