Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Zwolle

Overige zorg

9
.0

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Zwolle

We komen niet alleen voor zorg, we komen voor u

Voor Home Instead Thuisservice gaat welzijn vóór zorg. Senioren die zich prettig voelen in de eigen woonomgeving, in nabijheid van naasten en geliefden, hebben veel minder medische zorg nodig. Ondersteuning thuis blijkt in veel gevallen effectiever dan zorg in een verzorgings- of verpleegtehuis. Bij ons ligt het accent op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel praktisch als emotioneel. Op een vertrouwde plek, met respect en begrip voor het eigen leven en met vaste medewerkers op een tijdstip dat u uitkomt.

Onze mensen

Onze belangrijkste mensen zijn de CAREGivers, medewerkers met levenservaring, die stuk voor stuk graag senioren helpen en oprechte interesse tonen in uw leven. We kijken daarbij naar iemand die bij u past, zodat zowel u als onze medewerker een goede tijd samen hebben. Zodoende bepaalt u wie, wanneer bij u thuis komt en welke activiteit ondernomen wordt.

U kiest

Wij komen op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Van één uur per week, tot 24 uur per dag. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals het huishouden of de was, samen tuinieren, koken en de persoonlijke verzorging. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de WLZ, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij leveren persoonlijke verzorging en begeleiding, wij leveren géén medische zorg.

Bel gerust

Belt u gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook al s het moeilijker wordt!

Waarderingen historie

2024
10
1 waardering
2023
10
1 waardering
2022
8.6
2 waarderingen
2021
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

6 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Zorg was voor mijn moeder (92) die nu in een verzorgingshuis zit. De hulp/begeleiding van de Home Instead -medewerkster heeft mijn moeder (en mij) heel goed gedaan. Perfect.

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Zwolle - Zwolle

Dank voor deze geweldige feed back. Fijn dat we er mochten zijn voor u en uw moeder. Hartelijke groet, Team Home Instead...

5 april 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ervaar een proactieve en cooperatieve aanbieder met zeer veel aandacht voor de persoonlijke situatie van haar klant. Zij denken vooruit en geven advies en het vertrouwen dat ze er voor je zijn als...

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Zwolle - Zwolle

De collega's uit het team Zwolle vinden het geweldig om deze feed back te ontvangen. Dank daarvoor, maar bovenal véél dank voor...

26 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zij erg tevreden vriendelijk dames dus in september weer

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Zwolle - Zwolle

Dank voor deze fijne feedback, graag tot in september.

9.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen