Naar de navigatie Naar de inhoud

Laurens Thuiszorg - Rotterdam Zuidoever

Wijkverpleging

7
.9

uit 310 waarderingen

Informatie over

Over Laurens Thuiszorg - Rotterdam Zuidoever

Wat is onze visie?

"Wij vinden het belangrijk om zorg te dragen voor anderen. Ieder mens verdient aandacht, respect en de zorg die hij nodig heeft. Ongeacht cultuur, religie of overtuiging. Bij Laurens staat het welbevinden van mensen, onze klanten, centraal. In al onze contacten en activiteiten zijn de volgende kernwaarden te herkennen:Betrokken: wij hebben persoonlijke aandacht en respect voor de mensen waarmee wij werken, met oog voor ieders leefstijl, cultuur en religie. Betrouwbaar: wij maken heldere afspraken, doen wat we beloven en zijn open en eerlijk in onze communicatie.Ondernemend: wij spelen actief en creatief in op de behoeften van onze klanten en maatschappelijke uitdagingen, gericht op resultaat. Vakbekwaam: wij zijn een organisatie van vakkundige en gepassioneerde medewerkers. Wanneer nodig werken verschillende professionals binnen én buiten Laurens samen in het belang van de klant."

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Bij de thuiszorg van Laurens werken ruim 1500 medewerkers verdeeld over 100 thuiszorgteams in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Lansingerland, Barendrecht en Hoogvliet. Wij bieden een breed zorgaanbod van persoonlijke verzorging tot gespecialiseerde verpleging op het gebied van dementie, CVA (Niet Aangeboren Hersenletsel), longzorg (ook voor kinderen), diabetes, hartfalen, oncologie, palliatieve zorg (en hieraan gerelateerde nachtzorg) en wondzorg. Verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen werken samen in zelforganiserende teams. De teams zijn goed op de hoogte van de voorzieningen in de wijk. 

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen werken de thuiszorgteams nauw samen met huisartsen, specialisten, apothekers, vrijwilligers(organisaties) en andere maatschappelijke en gemeentelijke instanties in de wijk.

Laurens Thuiszorg is telefonisch bereikbaar via het centrale telefoonnummer (010) 33 20 200. 

Waarderingen historie

2023
7.9
95 waarderingen
2022
7.5
89 waarderingen
2021
8.4
76 waarderingen
2020
8.1
50 waarderingen
2018
9.0
1 waardering
2017
7.9
93 waarderingen
2016
7.7
5 waarderingen

Recente waarderingen

29 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Meerdere momenten zorg, vriendelijk, respectvol, kundig.; Kan beter: Alles is goed. Geen tips.

8.2
Lees meer
8 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Ben heel tevreden, zeer fijne hulpverleners.; Kan beter: Misschien voor hun dat ze iets meer tijd per client krijgen.

8.0
Lees meer
8 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Hebben veel aandacht.; Kan beter: Meer personeel aannemen.

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen