Thuiszorg
Gaat goed: Dat mevr goed geholpen wordt Kan beter: Mevr zou het niet weten vind het zo goed
Hartelijk dank voor deze positieve waardering. Uw reactie is gedeeld binnen het team.
Gaat goed: Dat mevr geholpen wordt Kan beter: Mevr zou niet weten wat er beter moet
Gaat goed: Ja Kan beter: De zorg komt soms laat
Gaat goed: Er wordt geluisterd Kan beter: Keurig zo als net nu gaat
Gaat goed: Tevreden over de zorg in het algemeen. Kan beter: Geen verbetering nodig
Het doet ons ontzettend goed te horen dat u tevreden bent over de zorg die onze medewerkers verlenen. Uw compliment is gedeeld...
Gaat goed: De zorg over het algemeen Kan beter: Geen verbetering nodig
Gaat goed: Ik voel met veilig bij hun deskundigheid en ik weet heel goed waar ik met mijn vragen moet zijn. De zorgcoordinator. Kan beter: Dat kan niet beter.
Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de zorgverlening. Uw reactie is een mooie pluim op het werk van alle...
Gaat goed: Heel rustig en veel mensenkennis. Kan beter: Dit kan dhr. niet zeggen.
Gaat goed: Ik vind gewoon alles heel goed. Degene die komen zijn allemaal leuk, lief, aardig. Kan beter: Kan dhr. niet aangeven, is geheel tevreden
Gaat goed: Vriendelijk zorgverleners mevr is heel te Vreden. Kan beter: Zou mevr niet weten is toch al goed
Wat fijn dat u zo te spreken bent over onze zorg. De medewerkers doen daar hun uiterste best voor! Heel erg bedankt dat u dit...
Gaat goed: Mw is blij dat er rekening wordt gehouden met het feit dat de zorg af en toe wat meer tijd kost dan ingepland. Kan beter: Meer continuïteit in persoon.
Gaat goed: Komen midden in de nacht ook voor hulp Kan beter: Weet dit niet
Gaat goed: Mw is tevreden over de zorg Kan beter: Gaat prima zoals het is.
Gaat goed: Alles Kan beter: Geen mening
Gaat goed: Alles naar wens. Kan beter: Geen verbeterpunten.
Gaat goed: Dhr en echtgenote zijn zeer tevreden over de geboden hulp. Kan beter: Tevreden over zorg verlening, graag eerder tijdstip van zorg.
Gaat goed: Nv.t Kan beter: Tevreden over geboden zorg.
Gaat goed: Ik ben zeer tevreden Kan beter: Ik ben zeer tevreden zoals het nu gaat
Gaat goed: Mw is zeer tevreden, over geboden zorg en mede werkers. Kan beter: Mw vindt de zorg prima, zoals deze nu geleverd wordt.
Gaat goed: Communicatie , de zorg. Kan beter: Tevreden