Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuis met Zorg Zaanstreek

Thuiszorg

9
.3
Adres
A.G. Verbeekstraat 1 B 1501 RL Zaandam
Telefoon
075-6351361

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

23 resultaten voor je selectie:

21 december 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Thuis met zorg Zaandam: mijn echtgenoot heeft de ziekte van Parkinson. Hij is daar nu sinds de zomer van 2020. Het is grootst opgezet en voor iedereen is er wel een activiteit geschikt. Of misschien...

9.4
Lees meer
24 november 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Mijn ouders zijn zeer tevreden met de afspraken die met hun zijn gemaakt, het team gaat liefdevol en met respect om met mijn ouders, bellen mij als er af gestemd moet worden , denken altijd mee als...

9.0
Lees meer
18 november 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Wij zijn erg tevreden met de geleverde zorg voor mijn vrouw. Een pluim voor de zorgmedewerkster die wij konden bellen in tijden dat ik aan mijn oog werd behandeld en ik mijn vrouw niet naar de toilet...

9.3
Lees meer
6 november 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Mijn man heeft het heel erg naar zijn zin, bij thuis met zorg. Kijkt er erg naar uit. Heeft ook wat te vertellen. Waarderen het team heel erg.

11 juli 2020 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben zeer tevreden, als er iets is, wordt er goed geluisterd en samen gekeken hoe het voor mij het beste werkt. Zorg op maat, dat bieden ze.

9.4
Lees meer
14 februari 2020 - Goedgekeurd door de redactie

de verpleegsters hebben altijd een luisterend oor en komen met sugesties.

9.2
Lees meer
2 december 2019 - Goedgekeurd door de redactie

Klein team, vriendelijke medewerkers, ze nemen de tijd, geen haastwerk, en ze pakken ook af en toe nog wat huishoudelijk werk mee. Al met al erg tevreden.

9.0
Lees meer
19 november 2019 - Goedgekeurd door de redactie

Sinds een half jaar bij thuis met zorg met hulp die voor mij van veel betekenis is ik ben nu Stabiel en kom er heel graag ,nu kan ik ook beter de dingen oppakken die nodig zijn om te functioneren.

9.0
Lees meer
30 oktober 2019 - Goedgekeurd door de redactie

Wat een prima organisatie en wat een verschil en verademing met de vorige Thuiszorginstantie. Het huis en de hulp zijn fantastisch en uitermate vriendelijk! Een dikke pluim!

21 oktober 2019 - Goedgekeurd door de redactie

Ik kom bij Thuis met Zorg op de Dagbesteding, de aandacht en zorg voor de cliënt is heel goed, ik voel me hier veilig en krijg goede individuele aandacht, al zijn we op de Dagbesteding met een hele...

3 april 2019 - Goedgekeurd door de redactie

De hulp die ik krijg is optimaal ik hoef niet te zeggen wat ze moet doen dat vind ik fijn. Ze heeft heel veel ervaring ik ben blij met haar

8.2
Lees meer
27 januari 2019 - Goedgekeurd door de redactie

ik heb en krijg alle zorg die ik nodig heb.

9.0
Lees meer
14 december 2018 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben heeeel tevreden met al de hulp, die ik krijg, zoals begeleiding, verzorging, huishouden, bereikbaarheid, aandacht enz. Ik zou niet zonder kunnen.Top team.

9.0
Lees meer
28 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie

mijn man gaat er graag naar toe dat is wel eens anders geweest

9.2
Lees meer
27 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie

Thuis met zorg is de organisatie die mijn ouders al een paar jaar ondersteund. Wij zijn zeer tevreden met de geboden zorg.

8.0
Lees meer
27 oktober 2018 - Goedgekeurd door de redactie

Ik ben zeer tevreden over thuis met zorg ! De zorg is heel goed en persoonlijke aandacht voor de clienten is geweldig ! Er word goed gekeken en geluisterd wat de cliienten graag willen ! Fijne...

1 april 2018 - Goedgekeurd door de redactie

zorg en liefdevolle aandacht, gevarieerd programma, tekenen, schilderen, keramiek, sporten etc. etc.

9.8
Lees meer
24 februari 2018 - Goedgekeurd door de redactie

De cliënt (de mens dus) staat hier centraal, ik zie de inzet en het liefdevol bij staan van de client in zijn/haar beperking dan mag er van mij ook nog de spreekwoordelijke griffel bij.

24 januari 2018 - Goedgekeurd door de redactie

Geweldige organisatie met het Hart op de juiste plek.Iedereen die daar werkt een dikke 10.Staan altijd klaar voor je met hulp. Of een schouder.