Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuiszorg De Merwelanden

Wijkverpleging

8
.1

uit 77 waarderingen

Informatie over

Over Thuiszorg De Merwelanden

Woon- en zorgcentrum De MerwelandenDe Merwelanden is een woon- en zorgcentrum in de Dordtse wijk De Staart en richt zich op mensen met PG problematiek in de Drechtsteden. Wij bieden onze cliënten zorg in opbouwende mate, van thuiszorg tot aan intramurale zorg. Ook bieden we verschillende huur- en zorgappartementen aan.

Thuiszorg in de StaartWij begrijpen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wilt wonen. Ook als u daar op een gegeven moment wat hulp bij nodig heeft. De Merwelanden biedt zorg aan huis vanuit de VPT, zodat u in uw eigen omgeving de zorg kunt ontvangen die u nodig heeft. Wij zijn een kleinschalige organisatie en zijn werkzaam in de gehele wijk De Staart, ook buiten woon- en zorgcentrum De Merwelanden.

Persoonlijke behoefteZorg is heel persoonlijk. Daarom stemmen wij onze zorg af op uw individuele behoefte. Samen met u kijken we naar wat u zelf nog kunt en welke ondersteuning wij kunnen bieden. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot begeleiding of palliatieve zorg. Wij staan op diverse manieren voor u klaar.

Waarderingen historie

2023
8.0
32 waarderingen
2022
8.1
11 waarderingen
2021
8.3
20 waarderingen
2020
7.9
14 waarderingen

Recente waarderingen

13 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: N.v.t. 1x per 14 dagen zorg nodig Kan beter: N.v.t. 1x per 14 dagen zorg nodig

6.3
Lees meer
13 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Contact en advies van de dames Kan beter: Geen klachten gaat hier perfect

8.9
Lees meer
13 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Ik ging ineens van de een naar een andere zorgverlener, de vorige was beter. Kan beter: Meer tijd. Minder haast Ik ben Mevrouw, geen lieverd of schat. Ik ben niet dement, ik kan nog goed...

4.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials