Logo Thuiszorg Groot Gelre - Arnhem
8.2

Thuiszorg Groot Gelre - Arnhem

Thuiszorg

Adres Rosendaalseweg 485
6824 KK Arnhem
Telefoon 026-3639223
Locatie Deze locatie is onderdeel van DrieGasthuizenGroep
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 302 waarderingen
94% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van Thuiszorg Groot Gelre

Profielfoto Thuiszorg Groot Gelre  - Arnhem

U wilt extra steun om uw huishouden draaiende te houden, om gezond te blijven of weer gezond te worden. Voor een deel kunt u terugvallen op uw familie, buren of kennissen. Maar u hebt ook behoefte aan professionele zorg. Zorg die nauw aansluit bij uw wensen, behoeften en leefgewoonten. Dan bent u bij ons in goede handen.

Thuiszorg Groot Gelre is een dynamische en klantgerichte thuiszorgorganisatie die werkzaam is in de regio's Arnhem, Berg en Dal, de Liemers, Gelderse Vallei en Rheden/Rozendaal. Wij maken deel uit van DrieGasthuizenGroep, die senioren in Arnhem en omgeving zorg biedt in haar woonzorgcentra en huurappartementen.

Wij werken met kleine, vaste teams van betrokken en ervaren zorgverleners die u alle zorg bieden die nodig is. Bij Thuiszorg Groot Gelre bepaalt u mede wie er in uw huis komt en op welke tijd. Uw wensen staan centraal. Onze zorgverleners zijn bij u te gast en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg die naadloos past bij uw situatie.

Bij Thuiszorg Groot Gelre hebt u een vast aanspreekpunt, dit kan zijn de wijkverpleegkundige of de coördinator. Alle teams werken in wijken en/of stadsdelen zodat de zorg dichtbij en goed bereikbaar is.

ONZE KERNWAARDEN

Gastvrij, betrokken, ondernemend en flexibel

Thuiszorg Groot Gelre vindt het belangrijk om de kwaliteit van zorg continu op peil te houden en te verbeteren. Wij ondersteunen cliënten met verpleging, verzorging, begeleiding en huishouding als u recht heeft op een indicatie, maar u kunt uiteraard ook particulier zorg inkopen.

 

 

Twitter Thuiszorg Groot Gelre

Partners van ZorgkaartNederland