Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuiszorg Het Maanderzand

Wijkverpleging

9
.0

uit 49 waarderingen

Informatie over

Over Thuiszorg Het Maanderzand

 

De laatste jaren heb ik veel lichamelijke problemen gehad. Toch kon ik dankzij de wijkverpleging van Het Maanderzand gewoon thuis blijven wonen. Dat maakt het leven een stuk fijner -

Thuis wonen in uw eigen omgeving met vertrouwde mensen om u heen. Met persoonlijke zorg en of verpleging, waardoor u zo lang mogelijk in uw eigen huis en omgeving kunt blijven wonen. Dat kan door thuiszorg via het ons Wijkzorgteam van Het Maanderzand.

De medewerkers van het Wijkzorgteam ondersteunen graag met een brede blik op uw gezondheid. De wijkverpleegkundige kijkt met u naar uw dagelijks functioneren, zingeving, sociaal en mentaal welbevinden en de manier waarop u woont. We zoeken samen met u en uw mantelzorgers naar mogelijkheden en oplossingen die bijdragen aan het behouden en vergroten van uw zelfredzaamheid en eigen regie.

Wijkverpleging nodig ? Wij regelen dit graag! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0318 - 886 327 Wijkverpleging bij u in de buurt - U vindt ons in en rondom Het Maanderzand en in de wijk Beatrixpark (postcodes 6711, 6713 en 6717).

Zorg bij u thuis, snel geregeld

De wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ons team kennen de buurt en werken nauw samen met huisartsen en andere zorgaanbieders. Het Maanderzand biedt u diverse diensten.

U kunt daarbij denken aan casemanagers dementie, huishoudelijk medewerkers, thuisbegeleiders, dagbesteding en tegen een kleine vergoeding kunt u koffiedrinken in onze Brasserie en meedoen met gezellige activiteiten.

Langer zelfredzaam

Steeds meer mensen zien de waardevolle bijdrage van technologische hulpmiddelen en ervaren dit als een fijne oplossing om langer veilig en zelfstandig thuis te kunnen wonen. Kent u bijvoorbeeld de elektronische medicijndispenser, hulpmiddelen om steunkousen mee aan te trekken of de mogelijkheid van personenalarmering of beeldzorg. Er is veel mogelijk. We denken graag met u en uw mantelzorgers mee.

Professionele ondersteuning op een persoonlijke manier

Ons wijkzorgteam biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Kwaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid staan voorop. Samen met u bespreken we welke ondersteuning u nodig heeft en wanneer. Denk bijvoorbeeld aan zorg voor mensen met dementie, wondzorg, hulp bij douchen, diabeteszorg, palliatieve zorg en meer, afhankelijk van uw situatie. Het wijkzorgteam werkt nauw samen met het verpleegkundig team en het nachtzorgteam van Het Maanderzand.

Indicatie via de zorgverzekeringswet ZVW

Om gebruik te maken van wijkverpleging heeft u een indicatie nodig. Onze wijkverpleegkundigen stellen de indicatie. De indicatie bepaalt welke en hoeveel zorg u ontvangt. Er wordt geen eigen bijdrage berekend en uw eigen risico hoeft niet te worden aangesproken.

Indicatie via de Wet Langdurige Zorg WLZ

Heeft u een indicatie voor wonen met zorg in een verpleeghuis, maar blijft u liever thuis wonen, dan kunt u mogelijk verpleeghuiszorg thuis ontvangen. Dat kan op twee manieren.Het Volledig Pakket Thuis (VPT) of Modulair Pakket thuis (MPT).

Personenalarmering

Als bewoner van een aanleunwoning in het Kreelsezand, het Reemsterzand, St Barbara, de Oranienburg, Het Nieuw Cavalje en woningen in de buurt van Het Maanderzand, kunt u gebruik maken van de personenalarmering van Het Maanderzand. Dit is ook mogelijk wanneer u nog geen persoonlijke zorg van ons ontvangt. Met personenalarmering beschikt u over de mogelijkheid om, in geval van nood, hulp in te roepen. Dag en nacht, vanaf elke plek in uw huis. Met een druk op de knop heeft u contact met een medewerker van Het Maanderzand.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u weten welke andere diensten Het Maanderzand kan aanbieden - Kijk dan op onze website voor meer informatie www.maanderzand.nl of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Website http://www.maanderzand.nl

Telefoonnummer wijkzorgteam 0318 - 886 327

Waarderingen historie

2024
9.8
2 waarderingen
2023
8.6
12 waarderingen
2022
9.2
18 waarderingen
2021
9.1
12 waarderingen
2020
8.5
5 waarderingen

Recente waarderingen

12 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het team wist altijd wat er speelde. Er was tijd om zaken te bespreken. Deskundigheid was top. Bij wondjes altijd geode controle.

Reactie van/namens Thuiszorg Het Maanderzand - Ede

Dank voor deze prachtige waardering! Hier worden we stil van. Hartelijke groet, Het Maanderzand.

21 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Alleen maar respect voor de zorg. Aandachtig, respectvol, punctueel en accuraat, al waren er veel verschillende zorgmedewerkers. Veel overleg als het nodig was. Er werd accuraat gehandeld ook in...

Reactie van/namens Thuiszorg Het Maanderzand - Ede

Stil worden we van deze lovende woorden. Hartelijk dank voor uw waardering, dit waarderen we enorm! Aandacht geven en...

9.6
Lees meer
17 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Gaat goed: Alles; Kan beter: Dezelfde zorgverlener

7.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen