Naar de navigatie Naar de inhoud

Treant, Thuiszorg Bilderdijk

Wijkverpleging

8
.4

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Treant, Thuiszorg Bilderdijk

Wat is onze visie?

Als Treant zorggroep willen we de 300.000 inwoners in onze regio een volwaardig zorgaanbod (ouderenzorg, verpleeghuiszorg en ziekenhuiszorg) aanbieden. Zorg die naadloos aansluit bij hun behoeften en wensen. Zorg die bereikbaar, veilig en betaalbaar is. Onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend, vormen de leidraad voor al ons handelen.

We zien de inwoner als het middelpunt van ons handelen en een zorgvuldige beantwoording van diens zorgvraag als onze verantwoordelijkheid. We vormen daartoe samen met zorgverzekeraars, gemeentes, huisartsen, verlofkundigen en alle andere zorgverleners een zorgnetwerk. En we organiseren samen de zorg: veilig, kwalitatief goed, efficiënt en vertrouwd, om de inwoners van de regio heen. Zo dicht mogelijk bij huis als het kan en verder weg als dat nodig is.

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

In Bilderdijk kunnen ouderen zelfstandig wonen, met de nodige zorg van Treant Zorggroep dichtbij. Als er meer zorg nodig is, kunnen ouderen hier blijven wonen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen een woning, verpleeghuisplaats of verzorgingshuisplaats. De moderne zorgwoningen (het appartement) zijn zo ruim dat ook twee personen er prettig kunnen wonen. Gezonde partners en mensen die zorg nodig hebben, kunnen zo samen blijven wonen en leven.

In Bilderdijk kunnen mensen de zorg ontvangen die zij nodig hebben, zo nodig 24 uur per dag. Dat geldt ook voor mensen met lichte dementie.”

Waarderingen historie

2023
8.3
2 waarderingen
2022
7.6
2 waarderingen
2021
9.6
1 waardering
2020
8.7
3 waarderingen
2019
9.0
2 waarderingen

Recente waarderingen

18 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

De medewerkers doen ontzettend hun best ondanks de drukte. Ik heb respect voor ze. Het grote probleem is dat er te weinig mensen in de zorg zijn, maar dat is bekend.

8.0
Lees meer
18 december 2023 - Geplaatst door de redactie
via Facit

De zorgverleners moeten luisteren naar de patiënten en meer de tijd nemen.

8.6
Lees meer
30 december 2022 - Geplaatst door de redactie
via Facit

Ik ben tevreden hoe ze in deze krappe arbeidsmarkt de afspraken nakomen. Er is een vriendelijk team wat ook de ontspanning zoekt in een geintje. Er is een luisterend oor wanneer het eens wat moeilijk...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials