Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, Thuiszorg Heerde

Wijkverpleging

8
.4

uit 44 waarderingen

Informatie over

Over Viattence, Thuiszorg Heerde

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

U kent ons wellicht van onze locaties WendhorstKorteslagDe KlaarbeekDe Nieuwe AntoniehofDe Speulbrink en TurfhorstWeidebeek of Veldheem.

Viatttence Thuiszorg

Uw eigen huis is bekend terrein. U voelt zich er veilig en vertrouwd en u hebt er een verleden. Het is uw thuis. Daar wilt u alles het liefst zelf blijven onderhouden. U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Viattence Thuiszorg helpt u graag die wens te realiseren.

Soms doen zich situaties voor waarbij het tijdelijk of blijvend niet meer lukt om alle huishoudelijke of verzorgende activiteiten zelf volledig te blijven doen. Doe dan een beroep op Viattence Thuiszorg.

De zorg en ondersteuning die u wenst

Uw vraag bepaalt onze zorg. U wilt graag zolang mogelijk de regie over uw eigen leven zelf in handen houden. Daarom bieden wij u zorg op een wijze die bij u past. Wij houden rekening met iedere geloofsovertuiging of levensovertuiging en passen onze zorg en dienstverlening daarbij aan. Daarnaast stemmen we veel zaken af met u en uw familieleden en mantelzorgers. Zij kennen u het best en wij willen u graag zo goed mogelijk leren kennen. Alleen dan kunnen wij de zorg verlenen die het best bij u past.

Deskundig en van hoge kwaliteit

U bent verzekerd van goede zorg. Viattence heeft eigen kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld voor al haar zorg, dus ook voor de Thuiszorg. Dit vertelt dat wij aan alle regelgeving en kwaliteitseisen voldoen en steeds voldoende opgeleide en ervaren medewerkers inzetten. Bovendien vragen wij onze cliënten regelmatig wat zij van onze kwaliteit van zorg en ondersteuning vinden. Dat kunt u aangeven door een waardering te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Van lichte tot zwaardere zorg thuis

Viattence levert de volgende soorten Thuiszorg:

 

Bekijk onze Viattence Thuiszorgbrochure voor meer informatie.

Waarderingen historie

2024
9.0
1 waardering
2023
8.6
5 waarderingen
2022
8.5
18 waarderingen
2021
8.5
3 waarderingen
2020
8.2
18 waarderingen
2019
8.5
12 waarderingen
2018
8.4
14 waarderingen
2017
8.1
24 waarderingen
2016
8.2
42 waarderingen
2015
9.1
5 waarderingen
2014
9.0
4 waarderingen

Recente waarderingen

25 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

Geen idee wat beter zou kunnen. Mijn vrouw is vorige maand overleden en haar man (ik dus) beantwoordt u zo goed mogelijk. Hoge waardering voor de zorg aan haar besteed en er ontstond zelfs een band...

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Beste meneer, Wat verdrietig dat uw vrouw is overleden. Bedankt voor uw mooie woorden, dat doet ons ook wat! Heel fijn om te...

9.0
Lees meer
15 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij ervaring de hulpverlenig als uiterst prettig. Vriendelijk meelevend en meedenkend. Altijd een luisterend oor. Zorg wordt gegeven met een warme hand. En ze denken mee in oplossingen.

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Beste meneer of mevrouw, Hartelijk dank voor uw mooie waardering. U benoemt essentiële aspecten die wij erg belangrijk vinden...

9.1
Lees meer
24 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

De Nachtzorg is slecht nu naar Verian is gegaan

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Dag meneer of mevrouw, Wat vervelend dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de nachtzorg sinds de samenwerking met...

7.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials