Thuiszorg
Zorgverlening was prima. Vriendelijke dames en heer. Goede wondzorg, waar ik heel blij mee was.
De zorgverleners mogen meer gewaardeerd worden. Ik vind het fijn, dat mijn zorgverleners mij zodanig helpen, dat het leven leefbaar blijft. Ik heb bewondering voor mijn mensen!
De tijden zijn s, avonds te vroeg om 19.45 dat is te vroeg eerst was het om 20.45dat is een mooie tijd die kan beter.postraumatisch dystrofie en kanker slijtage en reuma en attrose
Goede Wijn behoeft geen krans Alleen diep respect wat de dames met het hele team doen voor zieke en hulpbehoevende medemens.
de medewerkers zijn altijd erg hartelijk en belangstellend en zorgzaam.
Bedankt voor uw mooie waardering. Het doet ons goed dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid.
hulp was goed
Hartelijk dank voor uw mooie waardering!
Ik ben er heel te vrede mee zoals de medewerkers met ons omgaan
Hartelijk dank voor uw mooie waardering!
Geweldig team die hals over kop voor ons klaar stond . Alles is in overleg gegaan . Ik doe normaal gesproken de zorg zelf van mijn man ze hebben mij uitstekend vervangen. Nu kan ik het weer zelf !
Hartelijk dank voor uw mooie waardering! Fijn dat we u konden helpen.
heb gewoon goede ervaring met Vitras team West.Is er iets wordt er na mij geluisterd.Ze zijn vriendelijk, als je niet goed bent is dit belangrijk.
Hartelijk dank voor uw mooie waardering!
Zoals gemeld, ze houden zich aan de afspraken en zijn zeer flexibel indien er een tijdelijke aanpassing moet zijn.
Hartelijk dank voor uw waardering! Fijn dat u tevreden bent over de werkwijze en het nakomen van afspraken.
Altijd op tijd/ altijd aardig en goed gehumeurd en met verstand van zaken.,
Het is een fijn team van medewerkers. Samen zorgen zij goed voor het welzijn.
team was bijzonder vriendelijk en vooral meegaand en kundig altijd op tijd kortom zeer tevreden
Hartelijk dank voor uw mooie waardering!
Toegewijde medewerksters met het hart op de goede plaats
Ik vond de dames die bij mij kwamen voor langere tijd erg prettig en deskundig! Hielden ook rekening met de thuissituatie.
Zeer terzake kundig, heel handig en vriendelijk
bijzonder fijne medewerksters, erg vriendelijk en netjes.goede kwaliteit van zorg. ben erg tevreden met de zorg die ik heb gehad van dit team.
Geweldig allemaal even aardig en deskundig
Vitras in Veenendaal kon mij 's morgens helpen bij het douchen en aankleden, nadat ik geen resultaat had gekregen voor thuishulp bij 3 andere zorgverleners.
Uiterst vriendelijke en ervaren medewerksters. Die met liefde hun vak uitoefenen. Hebben geduld en laten zich niet van de wijs brengen!