Naar de navigatie Naar de inhoud

Zonnehuis Wijkverpleging De Ronde Venen

Wijkverpleging

8
.6

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Zonnehuis Wijkverpleging De Ronde Venen

U wilt thuis blijven wonen? Er kan veel.

Wij ondersteunen u graag zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven. Zo helpen wij bij het aankleden, wassen en medicijnen innemen. Als het nodig is verrichten we specialistisch verpleegkundige handelingen. Soms is onze hulp van tijdelijke aard, zoals na een operatie of een CVA. Soms langer, bijvoorbeeld bij een chronische aandoening. Is er sprake van dementie dan zorgen we met u en de familie voor structuur in de dag. We komen dan dagelijks een paar keer bij u thuis.

Heeft u behoefte aan professioneel gezelschap dat langer bij u of uw familielid blijft, ook in de nacht, dan regelen we dit voor u.

Heeft u wensen die niet (geheel) passen binnen de reguliere financiering van de thuiszorg? We doen graag een voorstel voor een aanvullend particulier zorgpakket op maat.

Waarderingen historie

2021
8.6
1 waardering
2015
8.7
1 waardering

Recente waarderingen

14 februari 2021 - Geplaatst door de redactie

Enige jaren ontving mijn moeder dagelijks thuiszorg van het team Wijkverpleging Abcoude-Vinkeveen. Fijne deskundige mensen. We bedanken alle thuiszorgdames die ik helaas niet met name mag noemen....

8.6
Lees meer
20 juli 2015 - Geplaatst door de redactie

Mijn schoonvader is rustig ingeslapen. Ik had geweldig veel steun van de verpleegkundige. Hij heeft mijn schoonvader respectvol bijgestaan.

8.7
Lees meer

Socials