Thuiszorg
Ik ben tevreden met de zorg die mij verleend is . Het sociaal contact met de zorgmedewerkers vond ik leuk .
Er is verschil tussen het aanbrengen van de zwachtels door de verschillende verpleegsters.
Zeer tevreden over de verzorging.niet alleen aandacht voor de patient maar ook voor de partner werd als heel prettig ervaren .allen zeer bedankt super.
Ik heb sowieso respect voor mensen die in de zorg werken. In mijn situatie ben ik verzorgt met veel dank aan deze mensen. Dank jullie allemaal.
Tevreden over: goede hulp en gemeende interesse
Tevreden over: Ze zijn begaan en lief. Kan beter: De tijd die er 's morgens is is te laat. Mijn zorg duurt 1 1/2 uur, is mijn hele dag weg
Tevreden over: over alles wat ze doen
Tevreden over: de behandeling
Ik ben zeer tevreden over het verleende zorg. Deze zorg werd verleend gedurende ca 2 weken na een middenrif operatie.
Fijn dat er steeds dezelfde zorgverleners komen.
Goede zorg en aandacht
Ik ben/was erg tevreden over alle zorgverleners,ze waren vriendelijk,vroegen hoe t met ging,de wond werd zorgvuldig behandeld ze deden het zeer nauwkeurig. Dit alles was voor mij n hele ervaring want...
Kan beter: Meer tijd voor de cliënt
Tevreden over: Als ik ze nodig heb, zijn ze er. Kan beter: Meer tijd voor ons.
Vriendelijk begripvol, en interesse.Kan op ze rekenen.
Team Menterwolde heeft de zorg over mijn vader, hierdoor kan mijn vader nog steeds zelfstandig bij ons inwonen.De dames zijn alert op veranderingen, altijd vriendelijk en nemen de tijd.Nee Hulde aan...
Lieve meiden.ze hebben altijd een luisterend oor als er mij iets dwarszit.Ook bieden ze aan om een keer extra bij mij langs te komen als ik niet lekker ben.
zijn hele lieve meiden en doen altijd hun best
De dames van de thuiszorg in Muntendam doen hun werk uitstekend en zijn ook zeer vriendelijk tegen de mensen.Dankzij deze mensen kan mijn moeder nog thuis blijven wonen.
Ze letten goed op mij