Thuiszorg
Gaat goed: Iedereen is vriendelijk en ze helpen mij overal mee Kan beter: Alles gaat goed ik ben dik tevreden
Gaat goed: vriendelijkheid van de zorgverleners die elke ochtend mij en mijn hond en poes begroeten, dit vind ik geweldig. Kan beter: er moet meer geld van bovenaf komen.
Gaat goed: manier van benadering, zelfde zorgverleners Kan beter: nvt
Gaat goed: Dhr is tevreden over PUUR voor jou weet precies hoe laat wij komen. Het loopt goed een dikke pluim van Dhr. Kan beter: Dhr is dik tevreden over de zorg .
Gaat goed: Alles Kan beter: Mw heeft geen wensen
Gaat goed: Ze laten me breien en tekenen of kleuren waar ik veel voldoening uit haal Kan beter: Meer contact met andere mensen...maar dat kan nu niet met het carona
Gaat goed: Over alles ben ik tevreden, blij et jullie komen. Kan beter: Geen idee, erg tevreden.
Gaat goed: Eigenlijk gaat alles heel erg goed en zijn we heel tevreden. Kan beter: Dat de zorg af en toe wat later komt, zodat we een keer uitkunnen slapen.
Gaat goed: Dat we op tijd komen, ben ik erg blij mee. Kan beter: Zou het zo niet weten, gaat goed zoals het nu gaat.
Gaat goed: Aandacht. Kan beter: Dhr zou het zo niet weten, hij is tevreden.
Gaat goed: De aandacht en de zorg, alles is prima een dikke 10 Kan beter: Nee alles is dik in orde.
Gaat goed: Dhr is blij dat wij komen, vind het fijn om even een praatje te kunnen maken en dat we een oogje in het zeil houden. Kan beter: Nee alles is prima.
Gaat goed: Zorg Kan beter: Geen idee
Gaat goed: Regelmaat Kan beter: Tevreden zo als het gaat
Gaat goed: Alles, gaat goed zo Kan beter: Zeer tevreden
Gaat goed: Zusters komen op tijd, ben blij met de zorg Kan beter: Nee ben heel erg tevreden over hoe het nu gaat
Gaat goed: Mw vind het fijn dat wij als er wat gebeurd dat wij extra zorg gaven. Mw is de zorg zeer dankbaar. Kan beter: Mw vind het moeilijk dat er weinig tijd is voor de client, maar is tevreden...
Gaat goed: Ze doen allemaal even goed hun best en zijn allemaal lief voor mij. Ik ben een tevreden mens Kan beter: Alles is prima de zusters zijn allemaal even lief.
Gaat goed: Ze doen allemaal goed hun best. Kan beter: Alles gaat goed tevreden over de zorg
Gaat goed: Ik ben over alles tevreden fijn dat jullie als zorg bestaan. Kan beter: Hier spreekt een zeer tevreden client over de zorg.