Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorgstroom Thuiszorg gemeente Vlissingen

Thuiszorg

9
.2
Adres
Breestraat 15 4331 TS Middelburg
Telefoon
0118-684222
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Zorgstroom

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zorgstroom Thuiszorg gemeente Vlissingen

Profielfoto Zorgstroom Thuiszorg gemeente Vlissingen  - Middelburg

Wat is onze visie?

Samen met u en uw netwerk zorgen onze medewerkers en vrijwilligers ervoor dat u zelfstandig en veilig thuis kunt wonen, zoals u dat wilt. Waar u ook woont op Walcheren.

 

Bij Zorgstroom heeft u een goed leven met de mensen om u heen die er voor u toe doen. Dat kunnen we niet alleen. Samen met u, uw netwerk, mantelzorgers, vrijwilligers, buurtbewoners en andere zorgverleners zorgen we daarvoor. We kijken naar uw wensen en behoeften, maken een individueel plan en vervullen daarin samen onze rol. Uw mogelijkheden zijn daarbij ons uitgangspunt.

 

In Vlissingen zijn de volgende wijkteams werkzaam:

Team BloemenbuurtTeam BoulevardTeam LammerenburgTeam Oost-Souburg/RitthemTeam PaauwenburgTeam Vlissingen BlauwTeam Vlissingen Rood

zie ook www.zorgstroom.nl/wijkteams/

 

Werken bij Zorgstroom is werken in je eigen omgeving, dicht bij jezelf. Samen zorgen we ervoor dat de cliënt het leven kan leven zoals hij of zij dat wil. Of je nu in de thuiszorg, op een locatie of op kantoor werkt.

 

Waarin onderscheiden wij ons van andere zorglocaties?

Zorgstroom is er 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u, met verzorging, verpleging en huishoudelijke zorg. Voor specialistische zorg thuis is het Bereikbaarheid- en Instructieteam beschikbaar.  Het Wondzorgteam van Zorgstroom is gespecialiseerd in het behandelen van complexe wonden.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden