Thuiszorg
Gaat goed: De omgang van de zorgvelerener met mij. Kan beter: In deze situatie geen verbetering maar in algemene zin zou er meer communicatie mogen zijn tussen de diverse zorgverleners.
Gaat goed: Vriendelijk, goed op de hoogte Kan beter: Geen idee, is prima
Gaat goed: Deskundigheid Benadert wijze Respectvolle omgang Kan beter: Hr geeft aan uitermate tevreden te doen.
Gaat goed: Over de algemene zorgverlening Kan beter: N.v.t.
Gaat goed: persoonlijke aandacht Kan beter: -
Gaat goed: Dhr. en mw. waren tevreden over alles. Dhr. vond het fijn dat we de tijd namen voor de zorg. Kan beter: Niets
Gaat goed: Vriendelijkheid, goede zorgen, hulpvaardig, meeleven, ... Kan beter: Zorgverlening was perfect, dit is ook van toepassing op de nachtzorg
Gaat goed: De zorgverleners zijn zeer correct en professioneel. Hebben oog voor de patiënt. Kan beter: Geen opmerkingen over de wijkzorg.
Gaat goed: Spontaniteit, vriendelijkheid en gemoedelijkheid. Een 9! Kan beter: MInder zorgverleners, betere tijdsafspraken.
Gaat goed: over het inzicht van de zorgverlener Kan beter: ik ben super tevreden
Gaat goed: Tevreden over de geboden zorg Kan beter: Soms kwamen niet alle medewerkers optijd.
Gaat goed: De deskundigheid en meer gedaan dan eigenlijk nodig was. Kan beter: Dhr heeft geen verbetering, de verschillende zorgverleners vindt hij niet erg. Iedereen is deskundig en daar gaat het om...
Gaat goed: Eigenlijk alles naar wens geweest. Kan beter: Hr is zeer tevreden over de geboden zorg. Er werd rekening gehouden met zijn wensen. Hr vond ons deskundig en had vertrouwen.
Gaat goed: Ieder is even Vriendelijk en neemt tijd voor ons en heeft aandacht. Kan beter: Geen idee
Gaat goed: Over de kundigheid zeer tevreden. Fijne omgang ook. Kan beter: Mw is zeer tevreden over de geboden zorg, geen op-of aanmerkingen.
Gaat goed: / Kan beter: Jammer dat er geen nachtzorg voor handen was maar dat was overmacht.
Gaat goed: Hulpmiddelen waren snel ingezet. Ze denken goed mee in wat er nodig is. Zorg verleners zijn zeer professioneel. Er was aandacht voor de partner. Kan beter: Niks gezien.
Gaat goed: Wijze van invulling mbt zorg, aandacht die ze voor me hadden. Punctueel werken Kan beter: Alles al prettig ervaren, mw heeft ook geen vergelijk
Gaat goed: De kennis, deskundigheid van de zorgverleners. Kan beter: Niks, geen klachten hierover. Loopt goed.
Een goed team ,vakkundig vriendelijk en altijd mooi op tijd . Ik heb er ook veel steun aan gehad