Naar de navigatie Naar de inhoud

Zuyderland Thuiszorg

Thuiszorg

8
.5
Adres
Parklaan 10 6131 KG Sittard
Telefoon
088-4588888

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Zuyderland Thuiszorg

Zuyderland Thuiszorg is er voor iedereen met een thuiszorgvraag. Met advies, verzorging, verpleging en individuele begeleiding voorzien wij onze cliënten van maatwerk. Tijdelijk of chronisch, gepland of ongepland. In de gehele Westelijke Mijnstreek.

Vertrouwd thuis

Zuyderland Thuiszorg hecht er veel waarde aan dat cliënten zo lang en comfortabel mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Hun zelfredzaamheid staat daarbij centraal. Fysieke of mentale ongemakken stellen deze zelfredzaamheid op de proef. In nauwe samenwerking met familie, mantelzorgers en partners in de regio zorgen we voor houvast en zekerheid.

Integraal aanbod

Met een kleine 600 medewerkers hebben we op elke zorgvraag een passend antwoord, 24 uur per dag. Van hulp bij het opstarten van de dag tot en met gespecialiseerde verpleging. Waar onze verzorgenden cliënten ondersteunen bij het aan- en uitkleden, wassen, eten en toedienen van medicijnen, daar voorzien onze verpleegkundigen cliënten van wondzorg, katheterzorg en stomazorg. Mochten cliënten worden ontslagen uit het ziekenhuis, dan zorgen onze transitieverpleegkundigen voor passende begeleiding naar huis. Onze gespecialiseerde thuisbegeleiders zijn er vooral voor cliënten met sociale of psychische problemen. Zo leren zij deze cliënten om te gaan met een ziekte of ondersteunen zij hen in de opvoeding van kinderen. Onze casemanagers dementie richten zich vooral op de coördinatie van zorg aan cliënten met een dementieel ziektebeeld.

Heeft u vragen of wilt u thuiszorg aanvragen? Bel ons dan gerust: 088 458 8888. Of bezoek onze website: www.zuyderlandthuiszorg.nl.

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden