Naar de navigatie Naar de inhoud

Flore, Praktijk voor Verloskunde

Verloskundige zorg

9
.6

uit 82 waarderingen

Informatie over

Waardering van Flore, Praktijk voor Verloskunde - Breda op 19 mei 2023

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Hele fijne, oprechte en kundige begeleiding gehad in mijn zwangerschap. Maartje en haar team staan altijd voor je klaar met een luisterend oor. Daardoor vertrouwen gehad in de bevalling. Door de kleinschaligheid voelt het heel vertrouwd en zie je dezelfde gezichten. Ook de locaties zijn prettig en goed te vinden. Daarbij goed bereikbaar en duidelijkheid op al je vragen. De rust die er altijd heerste was erg prettig evenals de kundigheid van het team. Wij hebben een enorme warmte en de betrokkenheid ervaren.

Reactie van/namens Flore, Praktijk voor Verloskunde - Breda

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor z'n uitgebreide waardering. En zeker fijn dat we jullie de zorg hebben mogen geven die ook bij jullie goed aansloot. Veel geluk met jullie gezinnetje ❤️


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Flore, Praktijk voor Verloskunde? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.