Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundig Centrum Bergweg

Verloskundepraktijk

9
.7
Adres
Bergweg 136 3036 BJ Rotterdam
Telefoon
010-4666026

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Bekijk de kwaliteitsinformatie van het Verloskundig Centrum Bergweg over:

Waardering van Verloskundig Centrum Bergweg - Rotterdam op 17 april 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Ik ben onlangs bij deze verloskundige geweest om een spiraaltje te laten zetten. Het grootste voordeel was dat ik niet eerst naar de dokter hoefde voor een verwijsbrief en dan pas naar de verloskundige, maar hier gewoon meteen naar toe kon gaan. Voordat ik op afspraak kwam had ik eerst via de website een mailtje gestuurd met wat vragen en werd meteen gebeld door de verloskundige zelf met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Toen ik aankwam in de praktijk voelde ik mij meteen welkom. De verloskundige die mij hielp was zo meegaand met alles wat mij ontzettend op mij gemak stelde. Ik was best zenuwachtig, want ik wist van horen dat het behoorlijk pijnlijk kon zijn om een spiraal te laten zetten. De verloskundige legde elke stap uit die ze deed wat erg fijn was.Na het zetten voelde ik mij heel flauw en duurde het zeker een half uur voor ik weer bij was, maar al die tijd zei ze dat ik gewoon mijn tijd kon nemen, bracht koekjes en limonade en was erg lief voor mij.Dit was ontzettend fijn.Al met al is dit dus een erg fijne praktijk met mensen die echt met je mee leven.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verloskundig Centrum Bergweg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.