Naar de navigatie Naar de inhoud

Verloskundige praktijk Naomi Satijn

Verloskundepraktijk

9
.9

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Verloskundige praktijk Naomi Satijn - Eijsden op 19 december 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Zwangerschap

Toelichting

Naomi en Kimberley zijn heel kundig, betrokken en warm. Ze werken samen in een kleine praktijk dus dit zorgt voor heel veel continuïteit tijdens zwangerschap en bevalling. Hierdoor kun je echt een vertrouwensband opbouwen en elkaar leren kennen. Ze werken nauwgezet en volgens de laatste richtlijnen en nemen altijd uitgebreid de tijd voor iedereen. Naomi en Kimberley leveren goede zorg en gaan samen met jou op zoek naar wat binnen de mogelijkheden de beste keuze voor jou is. Niks is hen teveel, afspraken in avonden of het weekend altijd mogelijk en 24/7 direct bereikbaar voor alle vragen en zorgen. Continue begeleiding tijdens je bevalling staat hier hoog in het vaandel, ook als je om medische redenen moet bevallen bij de gynaecoloog proberen ze erbij te zijn om je te steunen. Dit zijn verloskundigen die écht hart voor het vak hebben en er samen alles aan doen om jouw zwangerschap en bevalling tot een mooie ervaring te maken. Eigenlijk gun je iedereen een verloskundige zoals Naomi!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verloskundige praktijk Naomi Satijn? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.